BlackM4mba Opublikowano Wtorek o 11:43 Opublikowano Wtorek o 11:43 Witam, Czy mógłby mi ktoś podesłać instrukcję demontażu tylnej osłony oparcia fotela kierowcy w Audi A6 C8 ? Numer VIN: WAUZZZF22MN093071 Chcę sobie wymienić matę grzewczą. Poniżej przesyłam zdjęcia foteli
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 08:31 Opublikowano wczoraj o 08:31 Dlaczego nie napiszesz jak zdemontować?
Rozwiązanie BlackM4mba Opublikowano wczoraj o 08:58 Autor Rozwiązanie Opublikowano wczoraj o 08:58 Film co prawda dotyczy A3 ale mocowania te same.
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 09:16 Opublikowano wczoraj o 09:16 No i super, wystarczy👍 Zamieniłeś B9 na C8?
BlackM4mba Opublikowano wczoraj o 09:27 Autor Opublikowano wczoraj o 09:27 Nie, na razie ten samochód ma mój ojciec, ale wypas i hybryda plug in 55 TFSI e, moc łączna 367km. Na dojazdy do pracy wystarczy jeżdżenie na samym prądzie.
BlackM4mba Opublikowano 23 godziny temu Autor Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Super! Miał już wymieniany RSG? Raczej nie, a co to ? (rozrząd?) Edytowane 23 godziny temu przez BlackM4mba
Muskel1 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) RSG = Riemenstartergenerator (Rozrusznik-alternator) 4N0903028N One padają jak muchy i chyba była nawet kiedyś na to akcja serwisowa. Edytowane 20 godzin temu przez Muskel1
BlackM4mba Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu 4 godziny temu, Muskel1 napisał(a): RSG = Riemenstartergenerator (Rozrusznik-alternator) 4N0903028N One padają jak muchy i chyba była nawet kiedyś na to akcja serwisowa. Nie był wymieniany. Możliwe że z tego powodu, że jednak 80% czasu jeździ tylko na prądzie bez załączania silnika spalinowego
Muskel1 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Raczej nie. Jeżeli padają to jest kaplica. Choinka na zegarach i nic nie zrobisz.
BlackM4mba Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 19 godzin temu, Muskel1 napisał(a): RSG = Riemenstartergenerator (Rozrusznik-alternator) 4N0903028N One padają jak muchy i chyba była nawet kiedyś na to akcja serwisowa. Masz więcej informacji, z którego roku samochody dotyczyła akcja serwisowa?
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Musisz zadzwonić do ASO i podać im VIN. Aukcją było chyba w sumie objętych 53.000 aut. Była to przymusowa akcja przywoławcza wydana przez Federalny Urząd Transportu Samochodowego (KBA, Kraftfahrt-Bundesamt) w Niemczech.
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu https://a4-klub.pl/topic/466278-alternator-rozrusznik-stuka-po-wymianie-w-ramach-27h2/
BlackM4mba Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Właśnie wysłałem do nich zapytanie, auto z 2021r. więc może mnie to już nie dotyczy
Muskel1 Opublikowano 54 minuty temu Opublikowano 54 minuty temu (edytowane) Możliwe. Ale w późniejszych rocznikach niestety one także padają. To jedna z najczęstszych usterek w C8, poza tym są to fajne auta. Ja szukam od kilku miesięcy S6 C8, ale w mojej okolicy nie mogę nic znaleźć z wymaganym wyposażeniem, które mam obecnie w B9. Z tego powodu B9 zostaje aż coś znajdę coś, co godnie ją zastąpi Wentylacja foteli, matrix HD, HUD, ogrzewanie postojowe, hak i kilka innych muszą być. Edytowane 51 minut temu przez Muskel1
BlackM4mba Opublikowano 37 minut temu Autor Opublikowano 37 minut temu (edytowane) Życzę powodzenia w poszukiwaniach, nie bierz nic na siłę, tak jak piszesz, szukasz jeż kilka miesięcy i lepiej poczekać, niż później żałować. Kolejna sprawa to po co rezygnować z wyposażenia, które się chce Największą dla mnie zaletą w A6 C8 w porównaniu do A4 B9 to lepsze zawieszenie oraz lepiej działające matrixy. Edytowane 32 minuty temu przez BlackM4mba
Muskel1 Opublikowano 34 minuty temu Opublikowano 34 minuty temu Dziękuję Dokładnie. W C8 chcę pneumatykę. Teraz mam magnetic ride, ale to nie to samo co pneumatyka. Niestety w B9 takich nie było.
BlackM4mba Opublikowano 31 minut temu Autor Opublikowano 31 minut temu Ja osobiście zmienię samochód na BMW X5 G05 3.0 tdi pełne wyposażenie z pneumatyką, domykaniem drzwi itd. (mimo całej sympatii do Audi). Mam znajomego, z którym już jestem dogadany na początek przyszłego roku, a samochód widzę codziennie, więc historia pojazdu pewna.
Muskel1 Opublikowano 18 minut temu Opublikowano 18 minut temu Też bardzo fajne auta Ja zostanę w VAG bo tam się wychowałem, wyszkoliłem i prawie wszyscy w rodzinie są w VAG
Rekomendowane odpowiedzi