ArmiDali Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Planuje wymienić panel klimatyzacji w swoim aucie na obsługujący czujnik jakości powietrza. W samochodzie mam wersję 1 DIN 8E0 820 043 AK (grzane fotele). Według internetowe Etki dla samochodu w roczniku 2005 z VIN: WAUZZZ8E45A528673 powinna być 8E0 820 043 BK albo 8E0 820 043 BP. Bazując na wątku: wersja panelu, której szukam to 8E0 820 043 BP. W jedynym dostępnym na Allegro egzemplarzu brakuje dwóch przycisków a to kłopotliwe bo po ich przełożeniu zostanę z niekompletną klimatyzacją z końcówką AK, którą trudno będzie sprzedać. Trafiłem na aukcję: allegro.pl ALLEGRO.PL na której jest oferowany panel 8E0 820 043 AP wyglądający na 1 DIN. To oznaczenie nie występuje dla mojego egzemplarza B7 (VIN: 8E-5-400 001>>). Nie mam ogrzewanej tylnej kanapy ale wydaje mi się, że to wersja z końcówką BK może ją obsługiwać. Czy panel (…) AP da się zamontować w moim aucie i cieszyć się obsługą czujnika jakości powietrza i działającym ogrzewaniem tylnej szyby?
Rekomendowane odpowiedzi