Barek 20 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Dzień dobry wszystkim użytkownikom założyłem temat ponieważ mam problem z identyfikacją lampy do mojego audi a4 b8 po ściąganięciu lampy nie mogę mogłem znaleźć żadnego kodu części próbowałem posiłkować się pomocą ai ale nic to nie dało wiem jedynie ze jest to zamienić firmy depo który pasuje do mojego modelu auta jesli ktoś z was wie może co to za dokładny typ lampy byłbym bardzo wdzięczny za informację poniżej są zdjęcia podanej lampy
Muskel1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Wejdź sobie na ich stronę i tam dokupisz takie same. Jakie miałeś lampy oryginalnie?
Barek 20 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Właśnie w tym problem że kupiłem auto z takimi lampami a nie mogę nigdzie znaleźć takiej lampy bo to nie są oryginalne lampy od audi
Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Rozkoduj VIN w tym temacie, to się dowiesz z jakimi lampami auto wyjechało z fabryki. https://a4-klub.pl/blogs/entry/1-dekoder-vin-audi-grupy-vag-oraz-innych-marek-dane-techniczne-oraz-wyposażenie/page/64/
Rekomendowane odpowiedzi