mr.mark1 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Witam. Czy ktoś byłby tak dobry i sprawdził jaki dyfer siedzi u mnie w aucie... Znalazłem na moim tylko numer 0AR525083B 2-1-1 wg etki widze że są dwa MFT lub JKS vin WAUZZZ8K7EA050352
mr.mark1 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu Faktycznie JKS na to wygląda że mam. Jeszcze pytanie, pod numerem 0ar jest 2-1-1 Co to znaczy, jest to ważne, bo widzę że są w różnej kombinacji np. 2-2-1
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 7 godzin temu Rozwiązanie Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Skoro masz dyfer JKS i 3.0 TDI i s-tronic, to numer części do tego jest 0BC500043E. Edytowane 6 godzin temu przez Muskel1
mr.mark1 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu Tak, wiem. Chodzi o to ze na dyfrze który mam w aucie widzę numer 0AR525083B pod nim jest symbol 2-1-1 ten 0BC500043E tez chyba jest na obudowie gdzieś wybity ....choć go nie znalazłem. Zastanawiam się czy ten symbol 2-1-1 jest ważny bo przy JKS ma różną kombinacje
Muskel1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Jeszcze raz. Numer, który Cię interesuje to 0BC500043E. Nie wiem dlaczego komplikujesz sobie sprawę...
mr.mark1 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu ok. już sie nie przejmuje tamtym. Dziękuję za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi