hugo1303 Opublikowano wczoraj o 19:56 Opublikowano wczoraj o 19:56 (edytowane) Cześć, może ktoś pomóc mi przy tych błędach? Auto z USA, jak już przyjechało to nie działał bluetooth. Gdzieś szukać przyczyny? Ewentualnie czy można na Śląsku (okolice Katowic) gdzieś podjechać żeby to naprawić.history (1) (2) (1).txt Edytowane wczoraj o 19:57 przez hugo1303
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano wczoraj o 20:49 Rozwiązanie Opublikowano wczoraj o 20:49 (edytowane) Na scanie brak sterownika telematyki (ConBox) oraz zapisany błąd o braku komunikacji z tym sterownikiem. Najprawdopodobniej sterownik telematyki padł. Znana usterka w tym modelu. W sierpniu wystartowała w Europie akcja przywoławcza właśnie na ten sterownik. A że masz gniota z USA to nie wiem czy Cię ona obejmie. Edytowane 15 godzin temu przez Muskel1 1
hugo1303 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu Dzięki, a w takim przypadku lepiej już szukać części z USA czy EU ?
hugo1303 Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu WAUEAAF42NN009826 Czyli w moim przypadku musi to być dokładnie sterownik 4KE 035 283 F ? Ten niestety umarł jak widać na zdjęciu.
Muskel1 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Trzeba sprawdzić czy jest aktualniejszy, bo tak jak pisałem jest akcja serwisowa na te sterowniki i są już nowe Tutaj poczytaj sobie https://a4-klub.pl/topic/505337-akcja-serwisowa-90ts-sprawdzenie-sterownika-jednostki-komunikacji-w-audi-a4-b9/#comment-5820763 Edytowane 11 godzin temu przez Muskel1
hugo1303 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu Czy może ktoś udostępnić zdjęcie zdrowej płytki dobrej jakości. Głównie chodzi o miejsce, które jest uszkodzone.
Rekomendowane odpowiedzi