pjechcio Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Cześć! Jestem tutaj nowym użytkownikiem, posiadający od miesiąca samochód Audi A4 B8.. Chciałbym się dowiedzieć jaki muszę kupić konkretny model Wefy żeby móc bezpośrednio podłączyć adapter do radia. Bo kupiłem aktualnie Wefa 502 ale po wyciągnięciu radia jest całkowicie inna wtyczka niż model Wefy. Audi A4 B8 2008r 1.8 Sedan Dorzucam zdjęcia tyłu radia oraz Wefy Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam Edytowane 3 godziny temu przez pjechcio
Hugo Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Jak sama nazwa wskazuje Audi CD Changer to zmieniarka. Tuner to raczej znajdziesz w lewym boczku w bagażniku.
pjechcio Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Czyli ta Wefe którą zakupiłem podpina się z tyłu w bagażniku?
Hugo Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Tutaj masz informacje o tym co kupiłeś i z jakimi radiami jest kompatybilne. WF 502 Audi A4/B8 A5 Q5 - Oficjalny Sklep WEFA Polska - Wyłączny dystrybutor produktów WEFA SKLEP.WEFA.PL WEFA WF502– Bluetooth zamiast aux.
pjechcio Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu A czy mógłbym prosić o wysłanie konkretnego modelu który będzie w 100% pasował do tego radia? Jestem zielony w tym także wolałbym pomoc od bardziej doświadczonej osoby 😅
Rozwiązanie Hugo Opublikowano 2 godziny temu Rozwiązanie Opublikowano 2 godziny temu Obstawiam, że to Audi A4 A5 A6 A8 Q7 MMI 2G BT/USB/SD/AUX - Oficjalny Sklep WEFA Polska - Wyłączny dystrybutor produktów WEFA SKLEP.WEFA.PL Zmieniarka cyfrowa / emulator zmieniarki AUDI MMI 2G złącze... Ale najlepiej jak sprawdzisz dokładnie co tam siedzi u Ciebie w aucie
pjechcio Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Dzięki wielkie za pomoc. Przy okazji obejrzałem filmik z montażem tego, to akurat mam takie same kable z tyłu także na pewno to będzie mi pasowało!
Rekomendowane odpowiedzi