FroS-t Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Benz Workz GLA45 AMG 2.0 381KM 4Matic Stan Obecny Witam Serdecznie No to jedziemy na nowo Było A4 B7 Avant 2006r 3.0 TDI V6 233km Quattro A4 B8 Avant 2012r 2.0 TDI 177km Quattro No i miało być b9 ale jakoś tak sam nie wiem, kilka obejrzałem i odechciało mi się, trochę jakość mi się nie podobała i chyba starczy już wożenia powietrza w Avancie, a do tego od jakiegoś czasu chodził za mną mocniejszy motor i coś w stylu Hot hatcha. Pojawiła się opcja kupna GLA45 AMG 2.0 381KM, a że auto salon polska od znajomego, bezwypadkowy i serwisowany na bieżąco a do tego dość mocno doposażony włącznie z wydechem AMG PERFORMACE oraz pakietem AERO to za długo się nie zastanawiałem i auto jest u mnie... Na pokładzie: Lakier: 662 Szarość górska designo magno Tapicerka: 651 Tapicerka DINAMICA/ARTICO Kamera cofania Pilot zdalnego parkowania Aktywne wspomaganie hamowania Elektrycznie regulowany fotel kierowcy z pamięcią ustawień Kurtyny powietrzne (WINDOWBAG) Poduszka powietrzna chroniąca kolana System nawigacji satelitarnej (APS) 0 HERMES communications module UMTS Live Traffic Information Podłokietnik kanapy tylnej Dach panoramiczny 4 748,06 429 AMG PEEDSHIFT DCT 7-speed sports transmission S Tempomat 0,00 475 Kontrola ciśnienia w oponach (RDK) 0 Zawieszenie sportowe AMG Podsufitka materiałowa - czarna Audio 20 CD z przygotowaniem do montażu Garmin MAP PILOT ATTENTION ASSIST 0,00 581 THERMOTRONIC - klimatyzacja automatyczna Ciśnieniowe spryskiwacze reflektorów 0,00 614 Reflektory bi-ksenonowe 0,00 682 Zamontowana gaśnica Relingi dachowe - czarne, błyszczące 0,00 758 Obręcze kół AMG ze stopów metali lekkich, 20” Stylizacja AMG 0,00 818 Odtwarzacz CD Kolorowy wyświetlacz, 8” Podgrzewane fotele przednie Oświetlenie ambiente EASY-PACK – elektrycznie regulowana pokrywa bagażnika KEYLESS-GO – starter 598,50 B03 Funkcja start/stop AMG DYNAMIC SELECT Elementy wykończenia wnętrza - szczotkowane aluminium Adaptacyjne światła stopu Pakiet lusterek: Lusterka fotochromatyczne, Elektrycznie składane lusterka zewnętrzne Pakiet zabezpieczenia pojazdu Alarm antywłamaniowy (EDW) Zabezpieczenie wnętrza pojazdu Pakiet AMG Night 2 Przyciemniane szyby z funkcją termoizolacji Automatyczne wyłączenie poduszki powietrznej dla pasażera z przodu Sportowy układ wydechowy AMG White-illuminated door sill panels with "AMG" lettering Dywaniki AMG Tylny spoiler AMG Pakiet komfortowych siedzeń Pakiet wizualny i oświetleniowy Wycieraczka przedniej szyby sterowana czujnikiem deszczu Osłony przeciwsłoneczne z podświetlanymi lusterkami Pasy bezpieczeństwa designo - czerwone Rolki: Zima: Under Construction Lato: Under Construction Mody: - projektory LED z logo AMG w drzwi Plany: Dość ubogo ale po pierwsze gwint, na pewno inne rolki w 20" na lato i zimę. Na pewno kosmetyka. Chciałbym Stage 1 i może wydech. Okleje też chromy z tyłu i szyby z przodu, może czarne emeblematy, co jeszcze to czas pokaże... Póki co auto zarejestrowane, ubezpieczone, wymieniony olej w dyfrze oraz olej w silniku i wszystkie filtry... Kilka zdjęć po zakupie:
FroS-t Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Pierwsze małe mody, wrzuciłem projektory LED z logo AMG
Rekomendowane odpowiedzi