MateoGarage Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Cześć, Zastanawiam się nad dołożeniem w moim aucie (Audi A4 B9) kamer 360, lecz nie mogę nigdzie znaleźć kodowania i adaptacji właśnie do kamer 360, pytanie moje jest takie czy ktoś będzie miał możliwość mi w tym pomóc. widziałem gotowe zestawy do montażu ( kamery, mocowania, moduł, instalacja itp). chcę się dowiedzieć ważne informacje na ten temat bo nie chcę kupić tego zestawu i okaże się że nie znajdę tych informacji. pozdrawiam PS.( mam w posiadaniu VCDS i pytanie czy tym to ogarnę czy potrzebuje ODIS) Edytowane 4 godziny temu przez MateoGarage
Muskel1 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 2 godziny temu, MateoGarage napisał(a): mam w posiadaniu VCDS i pytanie czy tym to ogarnę Do kodowania wystarczy VCDS (HEX-V2 lub HEX-NET). Do kllibracji potrzebny ODIS i maty kalibracyjne. Edytowane 2 godziny temu przez Muskel1
MateoGarage Opublikowano 44 minuty temu Autor Opublikowano 44 minuty temu okej, to nie będzie problemu z odisem i mat, a wiesz możę gdzie znajdę rozpiskę kodowań żeby to zakodować?
Muskel1 Opublikowano 24 minuty temu Opublikowano 24 minuty temu 18 minut temu, MateoGarage napisał(a): a wiesz możę gdzie znajdę rozpiskę kodowań żeby to zakodować? Nie wiem. Nie szukałem, bo sam jestem w stanie zakodować.
Rekomendowane odpowiedzi