Opublikowano 27 Października 202527 Paź Witam koledzy gdzie znajduje sie czujnik położenia wału w silniku DETA? Ktoś wymieniaj już
Opublikowano 27 Października 202527 Paź Rozwiązanie od strony kierowcy, nad lewą połosią szybciej wyciagniesz skrzynie jak tego squ....na
Opublikowano 28 Października 202528 Paź Autor 20 godzin temu, Dev napisał(a): od strony kierowcy, nad lewą połosią szybciej wyciagniesz skrzynie jak tego squ....na Wymieniałeś kolego go? By dostać sie do niego coś więcej trzeba odkręcić?
Opublikowano 28 Października 202528 Paź Dostęp jest totalnie z d...y. Ledwo widac wtyczke a o śrubie na imbus to juz totalnie zapomnij. Stoi taki właśnie u mnie do "obrobki" i już mam wylew. Edytowane 28 Października 202528 Paź przez Dev
Opublikowano 14 Maja14 Maj Autor Witam czy już ktoś wymieniał czujnik?Zdemontował skrzynie czy próbował od góry?
Opublikowano 8 Czerwca8 Cze W dniu 29.10.2025 o 16:24, Dev napisał(a):a teraz zobacz gdzie jest srubka Masz ogromne doświadczenie, czy już przerabiałeś ten temat wymiany czujnika położenia wału korbowego?? Edytowane 8 Czerwca8 Cze przez marco marco
Opublikowano 8 Czerwca8 Cze Jo, przerabiałem, kilka razy. Masz dwie możliwości (obie ....ujowe)Wymontować go bez wyciągania skrzyni albo z opcją wyciągania skrzyni