Opublikowano 2 Lutego2 Lut Cześć Wszystkim, Chciałbym się wspomóc Waszą wiedzą, bo już zgłupiałem ws. pakietu oświetlenia QQ1 w Q5 FY. Mam takowy na wyposażeniu ori, ale nie jestem pewien, czy coś nie było grzebane w kodowaniu (auto z USA). Co powinno się podświetlać we wnętrzu ? U mnie jest podświetlenie nóg, boki tunelu środkowego, oparcia na boczkach drzwi i tyle. Czy obrysówka na desce i drzwiach też powinna być? Załączam zdjęcia z tego co jest pokodowane w 09. W adaptacjach nie wiedziałem czego szukać.
Opublikowano 2 Lutego2 Lut 18 minut temu, Kossax napisał(a): Czy obrysówka na desce i drzwiach też powinna być? Co masz na myśli?
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Autor Czy powinna być listwa ledowa wzdłuż dekoru na desce rozdzielczej i przy dekorach na drzwiach.
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Rozwiązanie Nie ma i nie było nigdy tak w oryginale, ani QQ1, ani QQ2. LED wzdłuż deski to Ali. Edytowane 2 Lutego2 Lut przez Muskel1
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Autor A ja dwa dni się zastanawiam😅Sprawdzam stare autoscany, bo sam w siebie zacząłem wątpić. Dzięki @Muskel1 ! A tak przy okazji, czy pojawiła się może jakaś opcja przestawienia na stałe CLH, żeby same DRL świeciły ?
Opublikowano 2 Lutego2 Lut 5 minut temu, Kossax napisał(a): A tak przy okazji, czy pojawiła się może jakaś opcja przestawienia na stałe CLH, żeby same DRL świeciły ? Nie ma.
Opublikowano 16 Marca16 Mar Cześć, czy ten blok wymaga parametryzacji, aktualizacji oprogramowania QQ1, czy wystarczy samo kodowanie?