Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Oryginalne czy no name ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy lepiej zostawić radio oryginalne czy zamontować xomax radio z dvd i innymi bajerami ogólnie mam już w środku suba 800watt rms i myśle o zmianie radia co sądzicie???????????????

xm-dtsb3502.jpg

Opublikowano

Ja juz bym wolal kupic cos jednak firmowego niz takie buty :P

Polecam osobiscie JVC kd-avx44 (ma to wszystko co te Twoje)

bo takiego cuda bym nawet nie zamontowal :naughty:

Chyba ze masz wieksze zaplecze to RNS-e + odtwarzacz dvd jakis :naughty:

Opublikowano

Dołóż i kup Rns-e, co oryginał to oryginał.

Opublikowano
  • Autor

tak oczywiście panowie macie racje ale ja mam w swojej niuni din a nie din2 i chodzi o seryjnego concerta2 takiego mam.

Opublikowano

tak oczywiście panowie macie racje ale ja mam w swojej niuni din a nie din2 i chodzi o seryjnego concerta2 takiego mam.

ale to też nie problem, zmieniasz kosz + klimatronic i jest :good:

Opublikowano

Sa juz na allegro ludzie co po prostu wymieniaja Ci wszystko z tego co pamietam to z Bydgoszczy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

A BEZ ZMIANY klimatronicu sie nie da?

Opublikowano

Ale po co :?: Niech ktoś mi wytłumaczy w czym jest lepsza ta cała RNS-E od innych radyjek...

Jedyny jej argument to wygląd pasujący do wnętrza.

Poszukaj jeszcze jakiegoś radyjka z wysuwanym monitorkiem, takim na min. 6 cali :good:

Na prawdę, nie musi to być jakieś wyjątkowo drogie, do 1500zeta już coś kupisz.

Jeżeli masz już suba w aucie to jeszcze głośniki do tego zmień i na prawdę będzie Ci to przyjemnie grało.

Wiem co pisze bo kumpel w A6 ma radio za 1200 zeta + tuba + głośniki w tylnych drzwiach = całkiem niezły efekt za małe pieniądze :good:

Opublikowano

Jakoś nie wiem taki xomax pasuje mi bardziej do calibry :sick3:, ale nie do audi, jak masz rns-e to dział ci oryginalny wyświetlacz w liczniku a przy xomaxach niestety nie, i po za tym wygląd.

Opublikowano

niestety nie :no:, przy koszu na 2din panel klimatronika idzie niżej i musi być węższy

Opublikowano

Ale po co :?: Niech ktoś mi wytłumaczy w czym jest lepsza ta cała RNS-E od innych radyjek...

Jedyny jej argument to wygląd pasujący do wnętrza.

Poszukaj jeszcze jakiegoś radyjka z wysuwanym monitorkiem, takim na min. 6 cali :good:

Na prawdę, nie musi to być jakieś wyjątkowo drogie, do 1500zeta już coś kupisz.

Jeżeli masz już suba w aucie to jeszcze głośniki do tego zmień i na prawdę będzie Ci to przyjemnie grało.

Wiem co pisze bo kumpel w A6 ma radio za 1200 zeta + tuba + głośniki w tylnych drzwiach = całkiem niezły efekt za małe pieniądze :good:

Jarek podalem to jako opcje..

Ja sam osobiscie mam JVC KD AVX 44 i jestem bardzo zadowolony nie chcialem rezac do RNS-e bo mi bylo zbedne :)

Tu mam bluetootha wiec laczy sie z telefonem N95 i mam duza navi ;)

Wazne sa glosniki i wzmacniacz plus wyciszenie drzwi.. No i radio tez naturalnie ;)

Opublikowano

i pewnie jeszcze muzę Sobie z tel przez bluetotha możesz puścić :naughty:

w RNS-E sie nie da :wink4:

jasne że sprzęt markowy fajnie zagra, ale te gorsze radia przy dobrych glośnikach tez dają radę :gwizdanie:

Opublikowano

niestety nie :no:, przy koszu na 2din panel klimatronika idzie niżej i musi być węższy

Nie trzeba wymieniac klimatronika, wystarczy sam przedni panel.. :decayed: (do dostania w ASO)

Opublikowano

i pewnie jeszcze muzę Sobie z tel przez bluetotha możesz puścić :naughty:

w RNS-E sie nie da :wink4:

jasne że sprzęt markowy fajnie zagra, ale te gorsze radia przy dobrych glośnikach tez dają radę :gwizdanie:

Nom mozna ale wiesz ma dvd wiec nagrywasz plytke z mp3-kami i masz muzy tyle godzin sam wiesz jak to jest :naughty:

No i teledyski :polew:

Ma panel dotykowy a nie jak w RNS-e :wink4:

Opublikowano

Nom mozna ale wiesz ma dvd wiec nagrywasz plytke z mp3-kami i masz muzy tyle godzin sam wiesz jak to jest :naughty:

Dlatego polecam koledze zakup radia na 1din z wysuwanym ekranem dotykowym :good:

Opublikowano

Nie trzeba wymieniac klimatronika, wystarczy sam przedni panel.. :decayed: (do dostania w ASO)

ykk rozwiń temat, jakiś nr może, bo pierwsze słyszę :mysli:

tzn. wiem, że można przełożyć sam panel ale nie wiedziałem, że jest on dostępny w ASO :blink:

Opublikowano

Dlatego polecam koledze zakup radia na 1din z wysuwanym ekranem dotykowym :good:

No pewnie ze tak tez nie glupie to jest wyswietlacz praktycznie idento i jednak nie kusi tak jak samo RNS-e nocnych markow :decayed:

Dobrej klasy przewyzsza opcjami navigacje audi..