Opublikowano 14 godzin temu14 godz Cześć, mam „problem” z zegarami a dokładnie virtual cockpit w układzie strony „Classic” po wybraniu w.w. w tarczy obrotomierza widnieje logo S4, którego chciałbym się pozbyć. Kolejną sprawą jest logo powitalne - zmieniło się na zwykłe A4 a winno być A4 Quattro. Dysponuje kablem VCDS. Byłby w stanie ktoś podpowiedzieć jak sobie z tym poradzić? Dzięki wielkie.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz Logo możesz zmienić za pomocą VCDS.Sport layout natomiast tym nie zmienisz.Czym został uruchomiony sport layout?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz Autor Wiesz może który wariant odpowiada za a4 quattro? Bodajże obd eleven został aktywowany sport layout. W takim razie nie usunę logo s4 z zegarów „classic”?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz Ekran startowy możesz zmienić tak jak tutaj opisałem:https://a4-klub.pl/topic/479351-aktualizacja-softu-virtual-cockpit-w-audi-a4-b9/page/19/#findComment-5793104
Opublikowano 13 godzin temu13 godz 13 minut temu, Wojtek15 napisał(a):W takim razie nie usunę logo s4 z zegarów „classic”No ale w VC możesz przełączyć z Sport layout na Classic.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz Autor Tak, mogę, lecz po przełączeniu na Classic w dalszym ciągu jest widoczne logo s4 na obrotomierzu.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz Autor Rozumiem, jest szansa aby zrobić sport layout lecz bez tego logo s4 na układzie Classic przez np odis czy to logo tak czy inaczej będzie