Opublikowano 4 godziny temu4 godz Witam czy ktoś mógłby rzucić okiem na to ogłoszenie czy gra warta świeczkiotomoto.plUżywany Audi A4 Limousine 2007 - 13 000 PLN, 206 000 km -...Interesuje Cię Audi A4 Limousine? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz Zależy czego szukasz i jakie cechy wyposażenia są dla Ciebie ważne. Auto to jest strasznym golasem. Tam praktycznie z dodatkowego wyposażenia nic nie ma.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz Autor Nie znam się na samochodach ale pisałem z właścicielką i mówiła że po 7 tys dopiero robi dolewkę
Opublikowano 3 godziny temu3 godz 25 minut temu, pawka3682 napisał(a):Nie znam się na samochodach ale pisałem z właścicielką i mówiła że po 7 tys dopiero robi dolewkęW sprawnych silnikach od wymiany do wymiany nic się nie dolewa 😉 Napisała ile dolewała po tych 7 kkm?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz Autor Nie niepisła ile dolewa tylko że około po 7 tys dolewka a po 10 tys wymiana więc może niebyloby tragedi z tym olejem miałem kiedyś octavie 2 z tym silnikiem i też coś tam dolewałem
Opublikowano 2 godziny temu2 godz Autor Niechciałbym wpaść na minę wiem tylko że te silniki dobrze jeżdżą na LPG i tanio można jeździć
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz Autor Cenę pewnie by się jeszcze trochę zbiło myślę że finalnie 11500 by poszła
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz 3 minuty temu, pawka3682 napisał(a):Ale myślisz że bubel czy przez to słabe wyposażenie?Golas i problematyka olejowa.