Opublikowano 54 minuty temu54 min cześć pacjent audi a4b8 2.0tdi caga 143 km 2009r quatroprzed zima wymiana tarcz, klocków z tyłu pojawił się dźwięk jak na nagraniu tylko w prawym kole po jakimś czasie z prawego koła z klocka nic nie zostało a lewe jak nowe został wymieniony zacisk na nowy i nowe klocki po obu stronach po jakimś czasie znów dźwięk wrócił po drodze jeszcze wymieniałem sam silniczek ręcznego bo odmówił posłuszeństwa ,dwa dni temu kupiłem nowy zacisk kompletny z silniczkiem , i przewód hamulcowy i znów jest ten dźwięk co możne być przyczyna ? jak wymieniałem dwa dni temu to mechanik dotykał lewego zacisku i był chłodny a prawy to czuł go przez rękawiczkę ale po dwóch dniach na nowym znów to się dzieje już były dwa nowe zaciskiatt.TVh3oRcbTzMIcPz7tQEaKx-GaMCqQqW1FqerfqqPIDA.MP4Zimerman tarcze nawiercane a klocki ate jak by tłoczek nie odciągał klocka att.TVh3oRcbTzMIcPz7tQEaKx-GaMCqQqW1FqerfqqPIDA.MP4zacisk abakusw załączniku wideo z dźwiękiem już nie wiem co mam robi z góry dziękuje za pomoc
Opublikowano 49 minut temu49 min Kupuj jeszcze 10 zacisków tej firmy, po drodze wymienisz jeszcze 5 łożysk z ich przegrzania. Zaciski tylko ATE lub TRW.