Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Spotkanie z kamieniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, wczoraj miałem małe spotkanie z kamieniem na skutek którego przestała działać klimatyzacja -tydzień temu nabita :(.

Odwiedziłem zaprzyjaźniony serwis i okazało się, że dwa węże od klimy są spłaszczone, a w jednym jest dziura, oczywiście czynnika brak. Uderzenie było takie, że wygięła się też miska olejowa i cieknie. Dodam, że uszkodzenia są na częściach aluminiowych węży. Cenę za wymianę węży- (same części) określili mi na około 1600 pln. Moje pytanie jest następujące- czy jest możliwość naprawy węży bez ich wymiany? Ile kosztuje taka naprawa i czy ma wogóle sens tj. że za miesiąc znowu pójdzie czynnik, czy lepiej szukać używek po szrotach? Zakup nowych węży raczej nie wchodzi w grę...

Opublikowano

Witam wszystkich, wczoraj miałem małe spotkanie z kamieniem na skutek którego przestała działać klimatyzacja -tydzień temu nabita :(.

Odwiedziłem zaprzyjaźniony serwis i okazało się, że dwa węże od klimy są spłaszczone, a w jednym jest dziura, oczywiście czynnika brak. Uderzenie było takie, że wygięła się też miska olejowa i cieknie. Dodam, że uszkodzenia są na częściach aluminiowych węży. Cenę za wymianę węży- (same części) określili mi na około 1600 pln. Moje pytanie jest następujące- czy jest możliwość naprawy węży bez ich wymiany? Ile kosztuje taka naprawa i czy ma wogóle sens tj. że za miesiąc znowu pójdzie czynnik, czy lepiej szukać używek po szrotach? Zakup nowych węży raczej nie wchodzi w grę...

allegro, albo szrot i wymiana przewodow http://moto.allegro.pl/search.php?string=a4&from_showcat=1&category=49190&description=1&country=1 tylko uwazaj bo to aluminium i mozna gwint uszkodzic podczas odkrecania czy dokrecania, oczywiscie do tego nowe oringi, 1600zl to chyba ze zlota mialbys te przewody.

Opublikowano
  • Autor

Tak się ceni Gajos w Sopocie. Aha i przy okazji sprawdzenia klimy w tym serwisie przywalili mi czymś w błotnik i zrobili konkretną wgniotkę i oczywiście twierdzą, że to już tak było.

Opublikowano

Chyba czas najwyższy zmienić warsztat. Węże szukaj na szrocie lub alledrogo spokojnie coś znajdziesz, łącznie z miską.