Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Najniższa temperatura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile da się schłodzić wnętrze klimatyzacją?Bawił się ktoś tak świetnie jak ja? :eek:

Ja dziś na jałowym biegu przy temp zewnętrznej 13C wycisnąłem 7C w środku no i to jeszcze chyba nie max bo niedługo testowałem....

Opublikowano
Ile da się schłodzić wnętrze klimatyzacją?Bawił się ktoś tak świetnie jak ja? :eek:

Ja dziś na jałowym biegu przy temp zewnętrznej 13C wycisnąłem 7C w środku no i to jeszcze chyba nie max bo niedługo testowałem....

no to baw sie dalej az ja zamordujesz , nagraj sobie na video bo jak lato przyjdzie to sobie bedziesz mógł poogladac :rotfl:

Opublikowano

IceMan co zamorduję?Sprężarkę?

Oki oki Master taki test mały robiłem muszę się nacieszyć wiesz w jakim stanie Belg ją miał a raczej nie miał.

Opublikowano
IceMan co zamorduję?Sprężarkę?

a co innego tyle pracy wpakowałes zeby zaczeła działac i co teraz extreme robisz :bicz:

Opublikowano

Już się poprawiam!

Musze poszukać dokładniej o obsłudze tego pięknego sprzętu bo widzisz jak to jest jak nie wszystko człowiek wie!

Czytałem coś kiedyś o jakiś przelicznikach czy wzorach, ile latem ustawiać na podstawie temp.zewn.żeby się nie przeziębiać i nie obciążać układu...

Opublikowano
Już się poprawiam!

Musze poszukać dokładniej o obsłudze tego pięknego sprzętu bo widzisz jak to jest jak nie wszystko człowiek wie!

Czytałem coś kiedyś o jakiś przelicznikach czy wzorach, ile latem ustawiać na podstawie temp.zewn.żeby się nie przeziębiać i nie obciążać układu...

21 stopni jest to temperatura optymalna :biggrin:

Opublikowano

Ja miałem zimą tak 22C ma lato będzie 21C :smile: i dzięki!

PS.Syndron Dyrektorów: klima ciągle na LOW lub 16C w jażdej firmie której pracowałem w biurach i autkach, ale potem siedzą w nich ciągle w marynarach :rotfl: