Simon Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Ile da się schłodzić wnętrze klimatyzacją?Bawił się ktoś tak świetnie jak ja? :eek: Ja dziś na jałowym biegu przy temp zewnętrznej 13C wycisnąłem 7C w środku no i to jeszcze chyba nie max bo niedługo testowałem....
Gość Iceman Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Ile da się schłodzić wnętrze klimatyzacją?Bawił się ktoś tak świetnie jak ja? :eek: Ja dziś na jałowym biegu przy temp zewnętrznej 13C wycisnąłem 7C w środku no i to jeszcze chyba nie max bo niedługo testowałem.... no to baw sie dalej az ja zamordujesz , nagraj sobie na video bo jak lato przyjdzie to sobie bedziesz mógł poogladac
Simon Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2007 IceMan co zamorduję?Sprężarkę? Oki oki Master taki test mały robiłem muszę się nacieszyć wiesz w jakim stanie Belg ją miał a raczej nie miał.
Gość Iceman Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 IceMan co zamorduję?Sprężarkę? a co innego tyle pracy wpakowałes zeby zaczeła działac i co teraz extreme robisz
Simon Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Już się poprawiam! Musze poszukać dokładniej o obsłudze tego pięknego sprzętu bo widzisz jak to jest jak nie wszystko człowiek wie! Czytałem coś kiedyś o jakiś przelicznikach czy wzorach, ile latem ustawiać na podstawie temp.zewn.żeby się nie przeziębiać i nie obciążać układu...
Gość Iceman Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Już się poprawiam!Musze poszukać dokładniej o obsłudze tego pięknego sprzętu bo widzisz jak to jest jak nie wszystko człowiek wie! Czytałem coś kiedyś o jakiś przelicznikach czy wzorach, ile latem ustawiać na podstawie temp.zewn.żeby się nie przeziębiać i nie obciążać układu... 21 stopni jest to temperatura optymalna :biggrin:
Simon Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Ja miałem zimą tak 22C ma lato będzie 21C :smile: i dzięki! PS.Syndron Dyrektorów: klima ciągle na LOW lub 16C w jażdej firmie której pracowałem w biurach i autkach, ale potem siedzą w nich ciągle w marynarach
Rekomendowane odpowiedzi