SoMeS Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Witam Byłem wczoraj odgrzybić, sprawdzić szczelność i nabić climatronic. Wszystko ładnie pięknie ale po włączeniu klimy ta nie dmucha oczekiwanym chłodem. Doszliśmy z gościem który mi to nabijał że nie ma tego czujnika przy chłodnicy co jest. Znalazłem przewód z wtyczką 4-ro pinową, który domyślam się powinien być wpięty w ten właśnie wkręcany czujnik. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jaki to jest numer części? Ile za takie coś zapłacę w ASO? I czy to będzie powodem że mi klima nie chłodzi? Z góry dziękuję i pozdrawiam
wojtekce Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Oczywiście z braku czujnika klima działać nie będzie :gwizdanie: czujnik taki z zamiennika to koszt około 80zł i działa sprawdzone
SoMeS Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Opublikowano 23 Maja 2009 wojtekce a gdzie taki zamiennik dostać? :gwizdanie: zależałoby mi na tym żeby po prostu wsiąść i podjechać po to w poniedziałek bo pogoda taka że bez klimy w ciemnym aucie idzie zagotować sobie jajka
Rekomendowane odpowiedzi