Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jak naprawić odcinek lędźwiowy na lince ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,wsiadam dzisiaj do autka a tu trach i po regulacji na plecy, gałeczka się kreci bez żadnego oporu i siedzenie wklęsłe się zrobiło :wallbash: . A teraz moje pytanko czy ten plastik z tylu zdejmę tak samo jak w b6 ? czy jest jakiś inny sposób ? Dzięki wielkie ze pomoc .

ok dorwałem się do siedzenia (zdejmuje się tak samo jak w b6) i okazało się ze "zabezpieczenie" linki która naciąga ten odcinek lędźwiowy urwało się , czy w aso maja takowe linki z zabezpieczeniami ?. Zauważyłem ze musi być ona wkładana z jedna tylko końcówka wiec czym to później scisnac no chyba ze jest inne rozwiązanie tego . Proszę o pomoc :confused4:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 12:42_________________________________________________w poniedzialek jade do sklepu roweowego moze oni cos poradza co i jak linka i tak jest taka sama jak w rowerach wiec zobaczymy

Opublikowano

Pytałeś w ASO czy linka występuje jako część zamienna i jaki jest jej koszt? Jeżeli jest taka jak rowerowa to pewno można skutecznie zastosować.

Opublikowano
  • Autor

problem jest tylko z zacisnieciem drugiej koncowki bo nie mam czym probowalem cos tam pokabinowac ale ze mala sila scisku byla i w momecie oparcia zabezpieczenie jest zrywane , musze sie wybrc wrescie do :audi: i spytac o to ,szukalem tez w etce ale nie znalazlem niczego na ten temat.[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 00:28_________________________________________________Wreszcie dzisiaj udało mi się pojechać do :audi: i pan z części powiedział mi ze nie ma linki jako pojedynczej części a element lędźwiowy kosztuje skromny 200 funtów :shocked::slina: no to mu grzecznie podziękowałem i będę coś innego kombinował. W rowerowym tez nic nie pomogą , zostaje znaleźć jakieś końcówki i zaciskając w jakimś sklepie narzędziowym albo wynająć ja na dzień :thumbdown: