Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Oswietlenie bagaznika, wyswietlacz komputera, brzeczek swiat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Oswietlenie w bagazniku mi nie dziala, zarowki sa ok, bezpieczniki sa ok....wiec co to moze byc...

2.Z wyswietlaczem komutera i brzeczkiem od wlaczonych swiatel to jest tak, ze jak auto jest zimne (i chlodno na polu) to wszystko pieknie dziala, jak w srodku robi sie cieplej wyswietlacz przygasa (tak jakby tracil moc czy...ciezko to wytlumaczyc...poprostu powoli kolejne elementy przestaja swiecic) a brzeczek nie dziala

3.Czasami (tak 10%) na komputerze pokazuje mi ze mam nie zamniete drzwi od strony kierowcy...w innych autach byl taki guziczek, ktory sie wciskal jak drzwi byly zamkniete. Jak jest w audi i jak to naprawic.

dzieki za help

Opublikowano

1. jeżeli masz wszystko sprawne to zobacz na włącznik kulowy dochodzi napięcie, jeżeli nie to sprawdz moze kable na zawiasie popękały i należy wyminić

2. moze jakieś zimne luty lub pada jakiś element elektroniczny, wraz ze wzrostem temp. wzrasta rezystancja.

3. w zamku jest krańcówka, moze należy sie jej przyjrzeć, coś sie wytarło lub zaśniedziało i nie styka jak należy

Opublikowano
to zobacz na włącznik kulowy

a co to jest i gdzie to jest??

Opublikowano

włącznik kulowy znajduje się w klapie bagażnika, muszisz sciągnąć tapicerke i po lewej stronie powinno być takie palstykowe pudełko z kabelkami, w środku jest kulka która załancza styk jak podniesziesz klape i staje się jasność

Opublikowano

no i wytlumaczyl jak dziecku :cool:

i o to chodzilo :D dzieki

Opublikowano
no i wytlumaczyl jak dziecku :cool:

i o to chodzilo :D dzieki

Mialem to samo, ale u mnie nie ma tego patentu z kulka, wydaje mi sie w tym roczniku juz tego nie ma (AJM z 2000 r).

Jest za to w samym zamku taka plastkowa ksztaltka ktora zwiera styk krancowy przy zamknieciu klapy. Ja ja musialem posklejac bo byla zlamana i jak na razie dziala. Ale powiem szczerze ze sie z tym troche nameczylem ;o(

Powodzenia.