Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ostrów Wielkopolski - Auto Serwis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto Serwis - bardzo dobrze prowadzony, wyposażony z profesjonalnym podejściem warsztat. Serwis flagowany Boschem i urządzniami diagnostycznymi tej firmy. bylem kilkanascie razy - serwisuje tam trzy auta i nigdy sie niezawiodlem!

Bardzo Polecam

PS wlasciciel tez jezdzi audi!! :a4fan:

Auto Serwis

63-400 Ostrów Wielkopolski

Ul. Długa 64

Tel. : - (0-62) 735-67-84

stronka serwisu:

http://www.serwis-wozniak.com.pl/

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Mogę tylko potwierdzić. :oklaski: Profesjonalnie i rzetelnie, ode mnie dostają 6. Polecam ten warsztat z czystym sumieniem.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja polecam autoserwis Maciejewscy s.c Ostrów Wlkp ul. Krotoszyńska 35 tel. (0-62) 736-69-86 :th:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam Auto-Serwis na Długiej u Pana Woźniaka.

wymieniałem (pasek rozrządu, klinowy, napinacze, pompę wody, tarcze i klocki na przód) i to, co mogę napisać o ich pracy, to PEŁEN PROFESJONALIZM !!!! sam warsztat robi bardzo duże wrażenie, ciągle trzymany porządek, czysto. Widać, że mechanicy nie uczą się na twoim sprzęcie, a V6 to raczej dosyć rzadki silnik. Sam właściciel świetnie zna mechanikę oraz spokojnie tłumaczy co w jaki sposób działa. No i najważniejsze, na życzenie dostałem samochodzik zastępczy na dojazd do pracy...

rano o 7:30 odstawiłem im samochodzik, dostałem samochód zastępczy na dojazd do pracy i po pracy pojechałem po odbiór samochodzika... razem z szefem była jazda próbna i sprawdzenie czy wszystko poprawnie działa...

została założona również książka serwisowa BOSCH w której są notowane wszystkie zmiany... pełny profesjonalizm...

POLECAM WSZYSTKIM którzy kochają swoje niunie.... :>

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

rowniez polecam!!! Serwis Darka Wozniaka!! Naprawialem u niego w serwisie wentylator od klimy, wymienialem termostat,i wymienialem wahacze. szybko i bardzo dobrze dokanana naprawa. naprawde polecam. Nasze Niunie sa tam w fachowych rekach

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A mozna wiedziec jakie ceny tamtejszych usług? Wymiana rozrządu ile kosztkowała?

• 10 lat później...
Opublikowano

Witam wszystkich, widzę że temat umarł a szkoda bo dzisiaj znaleźć mechanika godnego polecenia i rzetelnego to bardzo trudno, ale z czystym sumieniem mogę polecić http://www.wozniak.bosch-service.pl/ od lat usługi na najwyższym poziomie i również od lat serwisuję tam swoje samochody więc to nie jest opinia po jednorazowej wizycie.