Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Nowe felgi i oponki do mojego AFNa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanko. Chciałbym zamontować do swojego AFNa oto te cudowne felgi:

http://moto.allegro.pl/item649916235_audi_s4_vw_5x112_et_35_najnowszy_model.html

pytanko tylko jaką oponkę do tej felgi dać? Od razu mówię, że interesuje mnie tylko Michelin lub Continental.

Pozdrawiam i proszę o pomoc w doborze opon,

Adi92

Opublikowano

Te wspaniale felgi to replika :)

Opublikowano

a co za tym idzie - plastelina :gwizdanie:

Opublikowano

Także najpierw pomyśl jednak nad innymi felgami a potem zastanawiaj się jakie opony na nie założyć :cool1:

Opublikowano

chodzi mi o ten konkretny wzór.. mój ojciec pracuje w salonie Audi w Wolicy k/Warszawy więc nie ryzykowałbym kupna przez allegro :) Chcę się tylko dowiedzieć jaka opona do tej felgi? 215/45/17?

Opublikowano

chodzi mi o ten konkretny wzór.. mój ojciec pracuje w salonie Audi w Wolicy k/Warszawy więc nie ryzykowałbym kupna przez allegro :) Chcę się tylko dowiedzieć jaka opona do tej felgi? 215/45/17?

Przede wszystkim dowiedz się czy ori kupisz w tym rozmiarze i jakie są ich parametry. Ale zapewne 225/45/17 będzie OK.

Opublikowano

Takiej feli nie kupisz ori w 17 :decayed:

Opublikowano

W salonie kupię co prawdo zaje**ście drogo ale są 17" ET35 sprowadzane jak wiadomo z niemiec. Drogo zapłacę trochę poczekam, ale będzie elegancko :)

Opublikowano

W salonie kupię co prawdo zaje**ście drogo ale są 17" ET35 sprowadzane jak wiadomo z niemiec. Drogo zapłacę trochę poczekam, ale będzie elegancko :)

tzn. za ile je wyrwiesz :?:

Opublikowano

Nie wiem w poniedziałek jadę do salonu złożyć zamówienie i się dowiem, ale z tego co wiem cena z salonu +10 czy 15%...

Cena z salonu w PL + 10-15% :/ Niestety

Opublikowano

Nie wiem w poniedziałek jadę do salonu złożyć zamówienie i się dowiem, ale z tego co wiem cena z salonu +10 czy 15%...

Cena z salonu w PL + 10-15% :/ Niestety

Ale jesteś pewny że to ten ori wzór w 17" ? :mysli:

Opublikowano

Tak.. Dowiadywałem się jeśli o to chodzi... W Polsce masz z tego co wiem tą felgę tylko w Audi RS4 B7 i Audi S5 i to 18". W Niemczech masz taką felgę w prawie każdym modelu i do tego zakres 17"-19"

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że nie ma ORYGINALNYCH felg do audi z ET35... w ŻADNYM rozmiarze.

Opublikowano

ET pewnie będzie 45, ale i tak będzie pasować.

Opony Michelin wyróżniają się bardzo niską trwałością (wysoka ścieralność).

Rozmiar 225/45 będzie ok.

Pomijając fakt, że ta felga nie wygląda dobrze w 17'' :no:

Opublikowano

Ten wzór jest tylko w 19" i ma ET32... a może tylko mi się tak wydaje :)

Opublikowano

Szukałem na ebay.de (te felgi są podobno dostępne w Niemczech), ale nie znalazłem ich ani w 17'', ani w 19''. Trafiłem za to taki sobie felunek[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 16:42_________________________________________________Co więcej, szukałem tych felg w konfiguratorze na audi.de i znalazłem je tylko w 19'' przy S5 (nawet przy A5 są niedostępne)

Opublikowano

Ten wzór jest tylko w 19" i ma ET32... a może tylko mi się tak wydaje :)

Co do ET to nie jestem pewien - będę wiedział w poniedziałek

W Polsce :) A co do oferty w Polskich Salonach :)

W Audi S5 nie ma kierownicy multifunkcyjnej! W żadnej wersji :) Niby taka pierdółka a jest dużo rzeczy których nie ma w Polskich salonach w ogóle bądź są za sporą dopłatą (w opcji)

Opublikowano

Nie sugeruję się ofertą polskich salonów :). Jak już je będziesz miał, zrobisz zdjęcie wewnętrznej strony, lub podasz nam nr części i wszystko stanie się jasne :wink4:.

Opublikowano

Nie ma problemu :) Pytanie tylko ile mi każą zapłacić za wszystko i ile będę musiał czekać... ale to już będę wiedział w poniedziałek i po powrocie z salonu wszystkiego się dowiem :)

Pozdrawiam

Opublikowano

tyle pieniedzy i zachodu :no: poszukalbym czegos innego zwlaszcza ze te felgi nie urzekły mnie az tak bardzo