Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] "Przesunięty" przedni zderzak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo,

Mam maly problem, ktory zauwazylem dopiero niedawno.

Dawno temu mialem mala przygode - auto "zjechalo" :evil: z podjazdu i zatrzymalo sie na scianie :naughty:

Efekt byl taki, ze zderzak byl "wepchniety" w strone silnika.

1) Zaczalem do zmiany belki - ale minimalnie sie polepszylo - wiec przyszedl czas na zmiane zderzaka.

2) Zmienilem zderzak na nowy - i jest on jakby przesuniety w bok, co widac na ponizszym zdjeciu:

szpara.jpg

Czyzby odboje byly rowniez do wymiany? :mysli:

W sumie tylko one pozostaly mi do "sprawdzenia", bo zderzak i belka sa OK.

Opublikowano

zmień auto bo ten podjazd był za długi

warnwarn.gifOT w dziale techniczym.

Opublikowano

zmień auto bo ten podjazd był za długi

Kolega Flyer ma ponad 1000 razy więcej postów niż ty!!!! To miał być dowcip? Jak tak chcesz zbierać p-ty, to zmień forum.

Opublikowano

Zakładałem już podobny temat i dowiedziałem się, że ten typ (b6) tak ma przy każdym ponownym montażu zderzaka zdarza się, że tak to "wyjdzie".

Mój temat:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_spasowanie_maskazderzak-t74345.0.html;msg827281#msg827281

Zdjęcie jak to wygląda u mnie:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/dccdb98242d07cbb.html

Twój jest tylko przesunięty w bok? Czy jest też trochę niżej z lewej strony? Zdjęcie jest marnej jakości ale wydaje mi się, że przy lewym reflektorze jest większa szpara. A jak ten zderzak spasował się z lampami błotnikami itp? Planuję też się zabrać za to u siebie...

Opublikowano

Michał - lakiernik źle to złożył. Da się to poprawić. Mój też wisiał - przy wymianie rozrządu zwróciłem chłopakom z serwisu uwagę i załozyli lepiej ( nie jest idealnie ale akceptowalnie )

Opublikowano
  • Autor

Twój jest tylko przesunięty w bok? Czy jest też trochę niżej z lewej strony? Zdjęcie jest marnej jakości ale wydaje mi się, że przy lewym reflektorze jest większa szpara. A jak ten zderzak spasował się z lampami błotnikami itp? Planuję też się zabrać za to u siebie...

Co do wysokosci - jest rowno. Problem polega tylko wlasnie na tej szparze. Zastanawiam sie, czy jest jakas opcja regulacji tego przesuniecia na tych 2 srubach, ktore przechodza przez belke i odboje...

U Ciebie wyglada to dokladnie tak samo jak u mnie.

Michał - lakiernik źle to złożył. Da się to poprawić. Mój też wisiał - przy wymianie rozrządu zwróciłem chłopakom z serwisu uwagę i załozyli lepiej ( nie jest idealnie ale akceptowalnie )

To ja skladalem :decayed:

Opublikowano

Co do wysokosci - jest rowno. Problem polega tylko wlasnie na tej szparze. Zastanawiam sie, czy jest jakas opcja regulacji tego przesuniecia na tych 2 srubach, ktore przechodza przez belke i odboje...

na odbojach masz pionowe duże regulowane kołki - chyba wysokość można na nich ustawić. Na spocie dzisiaj wyrezamy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

To jest raczej regulacja wlasnie lewo-prawo... a nie na wysokosc :cool1:

Na spocie to pitole taka robote :decayed:

Opublikowano

Wyrezałeś to? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze nie. Jak zabiore sie za "regulacje" to napisze co i jak.