Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4-96-1.6]"Siadło" wspomaganie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

No i stało się. Wspomaganie już nie działa jadąc na "luzie" po przegazowaniu nawet da się skręcać. Może ktoś miał podobny przypadek i wie od czego zacząć- od pompy czy maglownicy.

Pozdrawiam

debiutant :wink:

Opublikowano

Tu raczej tylko mechanik cos poradzi ;). Ja bym stawiał na pompę i oby tak było.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pompa moze pasek bardzo luzny ??? mechanikiem nie jestem ale wydaje mi sie ze mozliwosci sa takie, albo pmpa jak wspomniał Martiii albo magla nie szczelna i nie ma cisnienia plynu , albo pasek wsp luyzny :) jak mocno dajesz gazu to jakos dzila?? to znaczy ze robi sie cisnienie i cos tam wspomaga :) niewiem moze sie myle wiec nie bijcie :roll: ale daj znac jak juz bedziesz mial diagnoze odpowiednia . Pozdr

Opublikowano

99% pompa :cool:

Opublikowano

mi tez ostatnio szwankuje wspomaganie ale najpierw wymienie plyn bo chyba od nowosci nie byl zmieniany i zobaczymy czy to cos pomoze.Objawy inne niz u autora postu bo u mnie jak jest zimny to chodzi wszystko oki ale jak sie rozgrzeje to kiera chodzi dosc ciezko i jak dodam troszke gazu to idzie normalnie.Zaznaczam ze plynu jest dosc i nie ma wyciekow :neutral:

Opublikowano
  • Autor

Witam

Początkowo też ratowałem się wymianą płynu, niestety w moim przypadku nie pomogło :sad:

Pozdrawiam

Opublikowano
mi tez ostatnio szwankuje wspomaganie ale najpierw wymienie plyn bo chyba od nowosci nie byl zmieniany i zobaczymy czy to cos pomoze.Objawy inne niz u autora postu bo u mnie jak jest zimny to chodzi wszystko oki ale jak sie rozgrzeje to kiera chodzi dosc ciezko i jak dodam troszke gazu to idzie normalnie.Zaznaczam ze plynu jest dosc i nie ma wyciekow :neutral:

w twoim przypadku powinien pomoc nowy płyn :cool: