michal_g84 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 gruby wypadek na JP :shocked: a o której to było, bo jak jechałem o 18 to widziałem jak 3 karetki na sygnale jechały w tamtą stronę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 kto chętny na czwartkowego spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 kto chętny na czwartkowego spota? jak gdzieś koło 17-18 to bym się pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 no to o 17 jutro spocik u kobry ja jechalem po 23 i auto na dachu bylo i alfa roz....caly bok :shocked: kto jutro chetny na grila ognisko?jak sie jedzie na zarki jest fajna miejscowka z widokiem.bierzcie zony i jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto-team Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 witam ekipę z Częstochowy :gwizdanie: ja jutro rano uderzam do Częstochowy na parę godzin więc może kogoś spotkam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 no to o 17 jutro spocik u kobry ja jechalem po 23 i auto na dachu bylo i alfa roz....caly bok :shocked: kto jutro chetny na grila ognisko?jak sie jedzie na zarki jest fajna miejscowka z widokiem.bierzcie zony i jedziemy żony czy kochanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 to juz kazdego indywidualna sprawa http://mapa.szukacz.pl/?&nc=50.616796&ec=19.377136&n=50.615925&e=19.377823&z=12m&typ=n&poi=hotel&t=Kliknię to jest w tym miejscu mniej wiecej. no pisac kto by jechal...snejk i michal mielibyscie blisko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 ja sie pisze na spota na czewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 w końcu zapodałem kółko ale szału niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 no tomi nie zła maszyna a jak tym sie jeździ po drogach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 piekna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 no tomi nie zła maszyna a jak tym sie jeździ po drogach? dzięki,na razie niema tragedii, inni mają gorzej - trzeba być twardym a nie miętkim piekna podziękował ale na żywo już tak pięknie nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 no ladnie a czemu na zywo nie jest ? szpachla peka ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 dżo to ty k...a żyjesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry_k Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Kuzwa jak jeste mozliwe osiagniecie takiego wyniku ??? http://moto.pl/MotoPL/1,88571,9843687,1_89_l_100_km_w_Skodzie_Octavii_1_6_TDI.html Ja ponoc jezdze spokojnie ale ciekaw jestem jak Oni to robią aby osiągnąc taki wynik ??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 pewnie z radomia do wawy jest gorka wypuscil go na luz i czekal az dojedzie nie wierze w takie spalanie,jakby to bylo kolo 3l no to jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 szpachla peka ? :-) nie bardziej niż u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry_k Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 NO wlasnie, tez tak mysle ze to lipa z tym spalaniem. Poza tym co to za frajda jak jedziesz 50km/h na 5 biegu, bez wlaczonego radia, pewnie bez swiatel, bez minimum nawiewu, slyszysz jek silnika płacze i krzyczy- dobij mnie. A na mecie czeka usmiechniety mechanik z nowa turbina bo stara ma zajechane lopatki i z reszta czesci do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 szpachla peka ? :-) nie bardziej niż u ciebie no uważaj se.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi