Frutek666 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam, Od jakiegoś czasu przy odpalaniu w momencie kiedy silnik zaskakuje słychać wyraźny metaliczny stukot i potem wszystko jest ok, podobnie jest przy gaszeniu tylko znacznie ciszej. Kolega mi powiedział że to dwumas stuka, czy ktoś może się spotkał z podobnymi objawami? z góry dzięki
Wihajster Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam, Od jakiegoś czasu przy odpalaniu w momencie kiedy silnik zaskakuje słychać wyraźny metaliczny stukot i potem wszystko jest ok, podobnie jest przy gaszeniu tylko znacznie ciszej. Kolega mi powiedział że to dwumas stuka, czy ktoś może się spotkał z podobnymi objawami? z góry dzięki kolega ma racje
Frutek666 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2009 czy z tym da się jeszcze jeździć czy trzeba szybko szukać części i wymieniać (kroi mi się dalszy wyjazd)
Wihajster Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 zależy jak dlugo z tym juz jezdzisz :gwizdanie:
Frutek666 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2009 ja wiem? może miesiąc. na razie nic nie szarpie i poza tym co opisywałem wyżej to wszystko jest ok
Wihajster Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 ja wiem? może miesiąc. na razie nic nie szarpie i poza tym co opisywałem wyżej to wszystko jest ok nic nie powinno sie stać tylko bez gwałtownych startów ze świateł Ele wymiana cie nie ominie :gwizdanie:
Frutek666 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2009 dzięki za pomoc jak się rozleci to dam znać ;(
Rekomendowane odpowiedzi