Opublikowano 10 Marca 201016 l Bry Siemano Jariko. Powiedz mi jak to było, bo nie pamiętam - ja wpłacałem zaliczkę za Ciebie i nie pamiętam czy mi oddawałeś czy nie.. Tomaszu ty za mnie wplaciles a ja jeszcze nie zdążyłem Ci oddac
Opublikowano 10 Marca 201016 l www.odloty.pl Jariko mówisz ( płacisz) i masz skąd ty takie strony znasz Jariko ja też zostaje to zrobimy spota i pojedziemy na jakieś fajne dziury
Opublikowano 10 Marca 201016 l To sie WUJU zgadamy ja juz moze na chodzie bede tylko bedziesz musial po mnie przyjechac Darie zwiniemy jak bedzie w kozienicach
Opublikowano 10 Marca 201016 l To sie WUJU zgadamy ja juz moze na chodzie bede tylko bedziesz musial po mnie przyjechac Darie zwiniemy jak bedzie w kozienicach pewnie była by chętna to wezmę jeszcze jedna Darie trochę młodsza ale też oblatana w te klocki to nie będziemy musieli nigdzie jechać
Opublikowano 10 Marca 201016 l oooo to dobre bedzie a Oni niech sobie jada na ten zlot i wyrywaja pulchniutkie goralki :polew:
Opublikowano 10 Marca 201016 l warta zakupu [br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 15:56_________________________________________________dostane flaszke
Opublikowano 10 Marca 201016 l Autor warta zakupu [br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 15:56_________________________________________________dostane flaszke nie podlizuj się kurcze, ale na zlot to by się przydało to auto,bo inaczej tylko ja i Ozio Audikami polecimy na zlot może będzie a4