Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RFS

WITAMY

Spoty odbywają się w piątki ok godz. 19.

Parking przy OBI obok Anadolu.

Jeśli pada deszcz to GS przedostatni parking.

!!!!! ZAPRASZAMY !!!!!

—-

Edytowane przez mcm

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak na razie termin mi odpowiada. Ciekawi mnie tylko jak będzie z organizacją tego grilla.

Mianowicie czy każdy przywozi coś ze sobą czy zbieramy się np. w Radomiu robimy wspólnie zakupy i wtedy jedziemy do Domaniowa ?

22 kwietnia o godz. ...... ???

Opublikowano

Moze i ja z czestochowy bym sie wybral do was

Opublikowano

Zapraszamy zapraszamy !!!

Opublikowano

CZESC mi tez pasuje nawet bardzo ten termin tz. 22. Co do tego co kupujemy jak i gdzie to jestem elastyczny wszystko mi jedno jednak mysle ze jakas zrzuta i wspólne zakupy to byloby lepsze rozwiązanie bo nie kupowalibysmy jakis niepotrzebnych artykułów bo jak by kazdy miał przywiezc kilogram kiełbasy to jedlibysmy ja tam tydzien.

Opublikowano

Aniu a ja znów nie moge na 22 byc:( bardzo mi smutno z tego powodu noooooooo.natepny termin juz musi byc taki zebym mogl bo raz juz opuscilem spocik i bardzo zaluje :biggrin:

Opublikowano

Mi 22 pasuje i to jak najbardziej ...:)

[ Dodano: 15-04-2007, 17:14 ]

A widać pogoda powinna dopisać i to bardzo :biggrin: :biggrin:

Opublikowano

JESTEM ZŁY okazuje sie ze chyba 22 mi tez jednak nie pasuje. :cry:

[ Dodano: 16-04-2007, 08:08 ]

CHYBA ze zaczeloby sie o jakiejs 20.oo co jest nie realne :frown:

Opublikowano

Ja niestety tez odpadam<placze> ale jak chcecie to grila ijakies krzeselka urzyczyc moge:)

Opublikowano

Nie bój się niczego i nikogo.

Jeśli chcesz wiedzieć napisz tylko na PW do Bryni.

Opublikowano

Cos mi sie zdaje ze nam sie gdzies zagubilo na forum troche naszych kolegow i kolezanek przez to usuniecie postow :frown:

Opublikowano

No i kurczę pogoda się psuje i jak to teraz ten nasz spocik będzie wyglądał... nie dobrze oj nie dobrze ... słonko się schowało :confused:

Opublikowano

NAPISALBYM cos ale nie wiem czy mozna kurcze jakas dziwna sprawa konspira nie ma znaku zycia od polowy naszego składu gdzie KROKUS ,BOLO BZYKO , GOSIACZEK itd. itp :cool::cry::question:

Opublikowano
NAPISALBYM cos ale nie wiem czy mozna kurcze jakas dziwna sprawa konspira nie ma znaku zycia od polowy naszego składu gdzie KROKUS ,BOLO BZYKO , GOSIACZEK itd. itp :cool::cry::question:

hej wszystkim,

no właśnie co sie dzieje z waszym tematem......?

Brynia mogę prosić info o spociku 22.04 na pw. :wink:

Opublikowano

Bardzo żałuje, że nie będe mógł uczestniczyć w kolejnym ciekawym spocie radomskim :frown:

Mam dziką nadzieję, iż jeszcze będzie niejedna okazja do wspólnego spotkania miłośników :a4fan: pozdrawiam :audi:

Opublikowano

Ja będę na 80%. niestety szykuje mi się służbowy wyjazd ale mam nadzieję że niedojdzie do skutku.

Stracić przyjemność wypicia browara i zjedzenia kiełbaski w doborowym towarzystwie zarówno osób jak i aut byłoby dla mnie niepowetowaną stratą więc zrobię wszystko aby pojawić sie na spocie.

Pozdrawiam

Koval

Opublikowano

Witam wszystkich ponownie. Przyznam szczerze, że narobiło się sporo zamieszania z tymi zmianami tematów, mam nadzieję iż wyjdzie to na dobre :confused: Chcę potwierdzić swoją obecność na spocie :biggrin: A tak swoją drogą to kto jeszcze będzie na spotkanku? Pozdrowionka :a4fan:

Opublikowano

Witam i ja...No trochę się to wszystko pomieszało ale co tam. Rozumiem, że zaczynamy od nowa;) Dzięki Bryniu za wiadomość:) Mam nadzieję, że i ja się pojawię się na spocie...że czas pozwoli...Do usłyszenia...Ps. I dajcie znać 'gdzie'. Pozdr.

Opublikowano

Kurde ale wam zazdroszcze bo ja wiem na bank ze nie bedzie mnie a podobno pogoda ma byc niezla :cry:

Opublikowano

Słuchajcie, jeżeli można prosić to może zaczniemy się powoli określać kto będzie na grilu bo czas nieubłaganie pędzi :smile: Pogoda ma być wymarzona na grila więc może być całkiem przyjemnie a im więcej osób tym fajniejsze moze być to spotkanko :lol: Popzdrawiam :a4fan: