Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bolo u mnie tez wchodzi sie normalnie czyli Spociki a pozniej spoty Radomskie

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

SLUCHAJCIE to jak spotykamy sie gdzies w wekend najlepiej 2 lub 4 co wy na to ? :smile:

Opublikowano

Dzin dobry ludzie. Dawno nie zagladalem na forum, a widze ze sie sporo wydarzyło. Kiedys obiecywalem, ze przyjade na umowiony spot i d*pa, nie przyjechalem.

Co z tym spotem majowym? Kiedy i gdzie? Czy ktos przesle mi jakiegos priva z informacjami? :biggrin: Co prawda wyjezdzam na ten weekend, ale nie na caly, wiec moze bedzie mi pasowalo. :cool:

Opublikowano

Ja jestem do Wtorku :confused: Jeśli się coś wyklaruje, to z pewnością się pojawię :twisted: pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

Dawid22, widzialem wczoraj (tj. w sobote) Twoje autko zaparkowane na kwiatkowskiego. Dobrze widzialem, ze to Ty? :biggrin:

Opublikowano

Ja niestety odpadam :cry: , jestem w trakcie przeprowadzki, zejdzie jeszcze z tydzień, ale później to sobie odbije :wink:

Opublikowano

tomaszust -dobrze widziałeś :wink: byłem u kolegi :biggrin: pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

Brynia, i jak tam na Bemowie było Bryniu opowiadaj..??

Opublikowano

no wiec tak skoro wiekszosci pasuje w terminie 2-4 to moze 3 maj?? jak uwazacie?? a i najwazniejsze w koncu sie doigralem:( 10pkt i 400zl :cry: musze miec CB ale za to :a4fan: zapanowalo na trasie Tarnów Radom i została ona pokonana w 2hwliczajac miasta:D:D

Opublikowano

no przykro z powodu tych 10pkt i 400zł :frown: ale za to pewnie frajda z jazdy była ogromna ... 3maja jak najbardziej na dzisiejszą chwilę termin wolny

[ Komentarz dodany przez: Iceman: 29-04-2007, 23:37 ]

kolego ostatni raz zapraszam do zapoznania sie z regulaminem i odwiedzenie Newbie :evil:

Opublikowano

Ja wprawdzie pracuję 3 maja ale jeżeli mamy sie spotkać w tym terminie to napewno się pojawię (choćby na chwilkę) :wink: . Mokom69 daj znać na PW gdzie i kiedy byłoby to spotkanko. Pozdrowionka :a4fan:

Opublikowano

Na moment mogę się "urwać" 3-ego pod warunkiem że miejscem spotu będzie Radom :wink: Czekam na info :cool:

Opublikowano

a wiec ustalone 3 maj teraz godzinka mysle ze jakos ok 15 bo jeszcze piekna pogoda jak myslicie?? a nad miejscem to zalezy czy myslimy o jakims malym grilku czy moze jakis popisach:)ale wydaje mi ise ze mozna gdzies na obrzezach najakiejsc polance ostatnio bylem nad pacynka fajne miejsce i zacisze i rzeczka plynie i lasek:)

[ Dodano: 30-04-2007, 14:16 ]

jesli wszysykim bedzie pasowalo to dokladnie miejsce wytlumacze kazdemu na PW

Opublikowano

Witam mi juz sam termin niestety nie pasuje. SZKODA :frown:

Opublikowano

Ja niestety zostaje tylko do jutra :frown:

Opublikowano

uuu szkoda wiec juz pare osob nie bedzie:(:( wiec biorac pod uwage dobra rade kolezanki :biggrin: spocik bez grila a reszte wysylam kazdemy na PW jutro z ranka:)

[ Dodano: 01-05-2007, 13:43 ]

Mam nadzieje ze PW udalo misie wyslac do wszystkich klubowiczow:) Natomiast jesli ktos nie dostal lub dalej nie czuje sie w pelni poinformowany prosze aby pisal do mnie jeszcze raz:)

Opublikowano
no przykro z powodu tych 10pkt i 400zł ale za to pewnie frajda z jazdy była ogromna ... 3maja jak najbardziej na dzisiejszą chwilę termin wolny

[ Komentarz dodany przez: Iceman: 29-04-2007, 23:37 ]

kolego ostatni raz zapraszam do zapoznania sie z regulaminem i odwiedzenie Newbie

gofer chłopie. Jakżeś Ty się tyle miesięcy uchował bez przywitania :rotfl:

Opublikowano

wit.s, ano nie wiem sam wiesz jakoś nikt do mnie nic nie pisał nie ostrzegał mnie ...

Na spocie coś było mówione o ostrzeżeniach ale myślałem, że mam już to za sobą a tu masz ci .... nagle się przypomniało.

Opublikowano

to i tak dobrze ze ostrzezenia nie dostales:):) Dzis łądna pogoda troche wietrznie ale mysle ze sporo osób dotrze;) ja bede czekal na pewno :biggrin:

Opublikowano

Heej ludzie. Bede sie z Wami spocił dzisiaj :biggrin: . Ino chyba przykurzonym autkiem bede musial podjechac, bo dzis to sie raczej nie znajdzie zadnej czynnej myjni. No a na automatyczne szczoty to w zyciu nie pojade.. :lol:

A tak bardzo chcialem miec czystą :a4fan::lol: