Opublikowano 17 Czerwca 200917 l Amoreux masz warsztat który to zrobi? jak nie to w Poznaniu LPM, mi TEINA tam zakładali - zakład OK i cena też nie wygórowana. Jak by co to PW. Sorry za OT
Opublikowano 17 Czerwca 200917 l u ojca w firmie mam mechanika co mi wszystko robi w audicce ;p mam nadzieje, że z tym też da rade napisz tutaj lub na PW ile Cię to kosztowało
Opublikowano 17 Czerwca 200917 l Autor ja zakladam na seryjne amorki na razie, o zalozenie sie nie boje bo mam wlasny serwis samochodowy wiec kiedy mi sie umysli to beda robic, pojezdze jakis czas i sie zobaczy, tez jestem zdziwiony terminem realizacji bo przez telefon mowil ze nie maja na sklepie ale kazal wyslac e-maila z danymi i odpisal mi ze jednak je maja i dzis wysylaja
Opublikowano 17 Czerwca 200917 l Autor na razie sam nie wiem moze kupie te monroe jak bede je zmienial to wtedy pewnie zaloze nowego posta na forum i bede czekal na propozycje
Opublikowano 17 Czerwca 200917 l ja mam dylemat na maxa czy zrobić jak Ty czy walić w komplet FK lub MS-TECHNIX
Opublikowano 17 Czerwca 200917 l Autor ja zdecydowalem sie na eibacha bo czytalem juz troche postow i nikt nie zalowal zakupu, w planach bylo tez kw i weitec ale po co przeplacac
Opublikowano 17 Czerwca 200917 l poza tym pozostaje jeszcze kwestia tego po ilu padną amory oryginalne jedni mówią, że po kilku dniach padają a inni przyjechali juz kilkanaście tys km
Opublikowano 17 Czerwca 200917 l To zalezy w jakim stanie sa przed zmiana sprezyn, ja im daje 20-30k km w zaleznosci od felg/drog.
Opublikowano 17 Czerwca 200917 l Ja serię wykończyłem po 120 tkm na 16'', na TEINie zrobiłem już 34000 z czego 10 tkm na 18'' i nie mam negatywnych uwag.
Opublikowano 17 Czerwca 200917 l 20-30 tkm to ja robie przez 2 lata na amorach mam po 80% i na jednym lewym tylnym 65%
Opublikowano 17 Czerwca 200917 l Autor ja robie 15 tkm rocznie wiec jakies 2 latka pojezdze chyba ze bedzie mi malo to szybciej sie je wymieni
Opublikowano 17 Czerwca 200917 l decyzja podjęta ! już poszedł mail do Prince z zapytaniem o termin realizacji zamówienia na sprężynki jak odpiszą to albo zamawiam albo poczekam aż wrzucisz zdjęcia
Opublikowano 17 Czerwca 200917 l Autor czyli jednak eibachy, ja moje bede montowal albo w poniedzialek ale raczej dopiero w piatek bo z czasem slabo stoje a poki co to autko jest u lakiernika bo sie dokladki maluja, zrobie fotki przed z wymiarami i po zalozeniu springow
Opublikowano 17 Czerwca 200917 l elegancko Ja mam teraz jeszcze sesje, więc poczekam na zdjęcia [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 13:24_________________________________________________no już miałem zamawiać eibachy i dostałem oferte FK High Tec za 1200 zł! aż żal nie skorzystać (( normalna cena to około 1500zł
Opublikowano 18 Czerwca 200917 l no biore ten zestaw FK co będzie to będzie przynajmniej inni użytkownicy forum się dowiedzą czy to coś warte, bo na razie o FK nic konkretnego nie wiadomo
Opublikowano 26 Czerwca 200917 l Autor do mnie dzis towar dotarl jak bede mial czas to montaz, pewnie za tydzien w piatek dopiero zgodnie z tym co mowilem porobie kilka fotek[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 17:34_________________________________________________zgodnie z tym co mówiłem dodaje zdjęcia przed założeniem i po modyfikacji, ja jestem bardzo zadowolony z efektu, przód siadł niecałe 3 cm, a tył niecałe 2, z tego co wiem to jak pojeżdżę trochę to jeszcze z pół centa pójdzie w dół, ogólnie autko jest sztywniejsze, nie kołysa się jak na serii, trochę komfort spadł, ale nie tak bardzo, oto zdjęcia: przed: po: więcej zdjęć: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_moja_a4_aktualizacja_26062009_nowe_foty_1st_page-t22980.0.html
Opublikowano 26 Czerwca 200917 l no teraz to elegancko siedzi fajnie, że tył usiadł trochę wyżej niż przód to się elegancko wyrównało (bo zawsze przód wyżej sterczy 1 cm ) ja czekam na moją paczuszkę