studentzse Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam Panowie chciałem zasięgnąć waszej rady bo dziś wymieniałem olej w silniku(oczywiscie Motul 8100) i w pobliskim szik-u kupiłem najdroższy filtr jaki był firmy HENGST za 25zl były tańsze jakieś zamienniki ale nie chciałem, alepszych nie mieli. Pytałem się o filtr BOSH-a bo on jest chyba najlepszy ale nie było niestety. Co sadzicie o tym który kupiłem?
Wihajster Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam Panowie chciałem zasięgnąć waszej rady bo dziś wymieniałem olej w silniku(oczywiscie Motul 8100) i w pobliskim szik-u kupiłem najdroższy filtr jaki był firmy HENGST za 25zl były tańsze jakieś zamienniki ale nie chciałem, alepszych nie mieli. Pytałem się o filtr BOSH-a bo on jest chyba najlepszy ale nie było niestety. Co sadzicie o tym który kupiłem? 25zł za filtr oleju?? może być To niemiecka firma o ile wiem
studentzse Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2009 Wielkie dzieki za odpowiedz czy podzieli ktos jeszcze opinie Wihajster-a?
antonio Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 dwie i pół dychy kosztuje KNECHT więc ten co masz chyba też nie jest zły
slodki79 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Bardzo dobra firma.Niektórzy wolą tę od MANNa czy KNECHTa (rzecz gustu) ale mimo wszystko
Rekomendowane odpowiedzi