kepasa Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 ja teraz robiłem kmpletny rozrząd + tył, czyli łańcuch wałów rozrządu i napinacz, olej i filtry, czujnik położenia wałków rozrządu=1400. myślę że to dobra cena...
Bogumił Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Cena 1400 niczego sobie, jak robiłem rok temu to za 1200 wymienili mi: pasek rozrządu, pasek klinowy, napinacz paska i olej, łańcucha w mojej usłudze nie było a na dodatek jak zdejmowali przód to połamali mi "zatrzaski" w migaczach (bo jeszcze mam lampy dzielone) - niestety nie znałem innego warsztatu.
Bogumił Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Byłem przekonany o fachowości warsztatu i nie sprawdziłem jak został zamontowany przód (niby pokazali mi części, które zostały wymontowane - na warsztacie tylko mój samochód był a części miały datę z 1997r więc stwierdziłem, że faktycznie coś tam zrobili), dopiero po jakimś miesiącu coś robiłem przy samochodzie i zauważyłem, że migaczami można "swobodnie" ruszać. A że nie miałem rachunku i po długim czasie dopiero zobaczyłem feler nawet nie podjąłem tematu, po prostu już nic u nich nie zrobię, - znalazłem za to nowego porządnego mechanika.
Rekomendowane odpowiedzi