Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pucek jak przepływka? :naughty:

jutro rano się okaże :gwizdanie:

nowa na aucie pokazuje tyle samo co stara :) ale na szczęście starą mam "na zapas"

muszę zadzwonić do compotów i dopytać co z nią było nie tak, bo na logach wychodzi tak samo jak stara :disgust:

No właśnie dlategpo pytam bo widziałem jaki byłeś zasmucowny na Gliwicach w piątek... :gwizdanie:[br]

wiesz, a co mam myśleć, mówi CI ktoś że przepływka do wymiany, kupujesz nową za parę stówek, a logi wychodzą takie same jak na starej, nie wiem sam co z tym fantem zrobić, po prostu, jutro dzwonię do nich i mówię o tych logach, ciekawe czego się dowiem :gwizdanie:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pucek jak przepływka? :naughty:

jutro rano się okaże :gwizdanie:

nowa na aucie pokazuje tyle samo co stara :) ale na szczęście starą mam "na zapas"

muszę zadzwonić do compotów i dopytać co z nią było nie tak, bo na logach wychodzi tak samo jak stara :disgust:

No właśnie dlategpo pytam bo widziałem jaki byłeś zasmucowny na Gliwicach w piątek... :gwizdanie:[br]

wiesz, a co mam myśleć, mówi CI ktoś że przepływka do wymiany, kupujesz nową za parę stówek, a logi wychodzą takie same jak na starej, nie wiem sam co z tym fantem zrobić, po prostu, jutro dzwonię do nich i mówię o tych logach, ciekawe czego się dowiem :gwizdanie:

No dokładnie! Niech Ci powiedzą w czym był problem wg nich skoro nowa pokazywała takie same wartości... :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

Po co Ci lakiernik :gwizdanie: Kolr Ci nie pasi :mysli:

do malowania by było body z eS Kupione za pozostałą kase :decayed: dach i macha w czarną perłe no i błotniki odnowioć by trzeba było ,bo każdy jest wyjebany od 18tek :(
Opublikowano

do malowania by było body z eS Kupione za pozostałą kase :decayed: dach i macha w czarną perłe no i błotniki odnowioć by trzeba było ,bo każdy jest wyjebany od 18tek :(

a link na gg dotarł ?
Opublikowano

zachciało się gleby...to błotniki mają rudą :decayed:

mam nadzieję że u mnie trzeć nie będzie :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

a link na gg dotarł ?

dotarł , ale nie chce takiego , wole z eS bez rezania i najwyżej Kratki zrobić po swojemu :wink4:

zachciało się gleby...to błotniki mają rudą :decayed:

mam nadzieję że u mnie trzeć nie będzie :kwasny:

gleba glebą , felgi miały 9" :wink4:
Opublikowano

To już chyba na pewno nie kupię 18tek :gwizdanie: Ale dach czarny luzik i body S4. Maska chyba nie za bardzo jak dla mnie
Opublikowano

To już chyba na pewno nie kupię 18tek :gwizdanie: Ale dach czarny luzik i body S4. Maska chyba nie za bardzo jak dla mnie

Rafał, dlaczego nie 18'' ?

Opublikowano

to wrzucę go może, do ciekawych aukcji - za 750 zł to chyba dobra cena...

Opublikowano
  • Autor

nie była to wina średnicy, ale szerokości , no zawias to nie był gwint :wink4:
Opublikowano

Rafał, dlaczego nie 18'' ?

Jakoś nie mogę się do nich przekonać :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 23:52_________________________________________________

Co macie za gadżet :mysli:
Opublikowano
  • Autor

ale lans był wc**j http://w827.wrzuta.pl/film/8NtMJLiMKCH/a4_b5_na_18kach :piroman:[br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 23:52_________________________________________________

wrzuć , cena dobra, chociaż znalazłem bez kratek za 400ta
Opublikowano

Keżor, ale Ty to miałeś mega miękkie :>

Rafał, ja robiłem przymiarkę, no i powiem Ci że różnica w wyglądzie jest spora, a w jeździe było lepiej niż w ADR na 17'' i gwincie :tongue4:

więc nie panikuj, dasz radę, masz gwint więc nie ma się co bać :)

Opublikowano

Rafał, ja robiłem przymiarkę, no i powiem Ci że różnica w wyglądzie jest spora, a w jeździe było lepiej niż w ADR na 17'' i gwincie :tongue4:

Hehe co będzie to kupię :gwizdanie: Masz dla mnie te kierunki?
Opublikowano

Hehe co będzie to kupię :gwizdanie: Masz dla mnie te kierunki?

nie mam bo kompletnie mi wypadły z głowy :gwizdanie:

jutro jadę odebrać felgi (tak myślę :kwasny:) to podjadę po te kierunki :)

Ps. chciałeś białe wypukłe ? :polew:[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 00:00_________________________________________________jak się wkurwię to nie zrobię programu tylko kupię ten zderzak :decayed:

Opublikowano

Spoko z kierunkami się nie śpieszy może sam pojadę i kupię bo te pomarańczowe nie są złe a na pewno lepsze niż białe wypukłe :polew:[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 00:02_________________________________________________

jak się wkurwię to nie zrobię programu tylko kupię ten zderzak :decayed

I do niczego Ci to nie będzie pasować :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

do FMIC'a :tongue4:
Opublikowano

Spoko z kierunkami się nie śpieszy może sam pojadę i kupię bo te pomarańczowe nie są złe a na pewno lepsze niż białe wypukłe :polew:[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 00:02_________________________________________________

wiem Rafał, tak tylko napisałem :)

taki zderzak to jak dla mnie przerost formy nad treścią :wink4:

sprawa wygląda tak, że na spocie będę mógł się pojawić po bukowinie, albo Ci je dam w Bukowinie, więc nie wiem czy szybciej nie będziesz miał kupić samemu :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.