Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coś w tym stylu dymanie ;)

no ja tak wlasnie wczoraj mialem :decayed:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja mam najgorsze to że jutro muszę w podkarpackie jechać po babcie Magdy... :/ i całyy weeekkkeeennd mnie nie będzie ;([br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 16:13_________________________________________________w ogóle gadaj co tam u was ciekawego ;)

Opublikowano

a ja mam najgorsze to że jutro muszę w podkarpackie jechać po babcie Magdy... :/ i całyy weeekkkeeennd mnie nie będzie ;([br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 16:13_________________________________________________w ogóle gadaj co tam u was ciekawego ;)

jak zawsze spoko wczoraj bylismy z krolem i anka w czekoladzie troche sie pobawilismy a potem od razu do roboty na 3.00 i teraz sobie odpoczywam :)

Opublikowano

też mieliśmy jechać do czeko ale ja miałem KO

Opublikowano

jak zawsze spoko wczoraj bylismy z krolem i anka w czekoladzie troche sie pobawilismy a potem od razu do roboty na 3.00 i teraz sobie odpoczywam :)

czeko po dłuższej przerwie dało radę, co prawda o samej coli ale było ok :cool1:
Opublikowano

no to akurat nic straconego dyski sa tam co srode wiec luz sie kiedys wybierzemy :good:

Opublikowano

no to akurat nic straconego dyski sa tam co srode wiec luz sie kiedys wybierzemy :good:

mam nadzieję :D

Opublikowano

czeko po dłuższej przerwie dało radę, co prawda o samej coli ale było ok :cool1:

stary cale szczescie ze nic nie pilem bo by mnie dzisiaj odwiezli chyba karetka do szpitala ta ikonka oddaje moje zachowanie na dachu przy robocie :zemdlal: dokladnie tak sie zachowywalem :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 16:22_________________________________________________krolu podaj mi linka do tego watku tygrysa o egrze :naughty: odpialem wtyczke i dziala bez problemow wiec narazie tak bede jezdzil :wink4:

Opublikowano

dziadzo to co ci się działo? :shocked:

Opublikowano

na szczescie nic ale padalem na pysk tak mi sie spac chcialo :tongue4:

Opublikowano

miałem wyjść o 16 :disgust:

Opublikowano

stary cale szczescie ze nic nie pilem bo by mnie dzisiaj odwiezli chyba karetka do szpitala ta ikonka oddaje moje zachowanie na dachu przy robocie :zemdlal: dokladnie tak sie zachowywalem :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 16:22_________________________________________________krolu podaj mi linka do tego watku tygrysa o egrze :naughty: odpialem wtyczke i dziala bez problemow wiec narazie tak bede jezdzil :wink4:

trzeba było 2 tigera zapodać :kox:
Opublikowano

na szczescie nic ale padalem na pysk tak mi sie spac chcialo :tongue4:

ufff już się bałem że coś gorszego :P

Opublikowano

a ja mam najgorsze to że jutro muszę w podkarpackie jechać po babcie Magdy... :/

to przecież jej babcia więc ja tutaj problemu niewidze :gwizdanie:

jej babcia to niech ona jedzie :polew::decayed:

:tongue4:

Opublikowano

a ja mam najgorsze to że jutro muszę w podkarpackie jechać po babcie Magdy... :/

po drugie, matka twojej teściowej :gwizdanie:

nie daj sobą pomiatać :cool1:

Opublikowano

do 20tej dasz rade :tongue4:
Opublikowano

wyluzujcie...

JA NIE MAM TEŚCIOWEJ :cool1:

Opublikowano

po drugie, matka twojej teściowej :gwizdanie:

nie daj sobą pomiatać :cool1:

:good: :good: :good:
Opublikowano

ale zdarzymy zajechac czy juz to zlewasz :gwizdanie:

Opublikowano

wyluzujcie...

JA NIE MAM TEŚCIOWEJ :cool1:

jeszcze nie... :decayed:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 16:32_________________________________________________

ale zdarzymy zajechac czy juz to zlewasz :gwizdanie:

mam nadzieję, że tak :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.