Maxito Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 z wiczora kędzior jedziesz jutro tablice dostałeś?
Seski Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 talib to przyjedź po mnie tak o 9 no max 9:15;)
Kędzior Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 z wiczora kędzior jedziesz jutro tablice dostałeś? tablice ma Talib więc luzik jednak jutro nie jade muszę siedzieć w domu jakiegoś uczulenia dostałem k**wa j**ana ;(
Seski Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 z wiczora kędzior jedziesz jutro tablice dostałeś? tablice ma Talib więc luzik jednak jutro nie jade muszę siedzieć w domu jakiegoś uczulenia dostałem ku***a j**ana ;( :polew: uczulenia... :polew: :polew: no moja Magda ma lepsze wymówki... :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 no moja Magda ma lepsze wymówki... :polew: :polew: :polew: k**wa a mam ci pokazać??
Seski Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 no moja Magda ma lepsze wymówki... :polew: :polew: :polew: ku***a a mam ci pokazać?? dawaj...
Kędzior Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 no moja Magda ma lepsze wymówki... :polew: :polew: :polew: ku***a a mam ci pokazać?? dawaj... chciałbyś
talib1990 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Kędzior, tyle razy ci mowilem ze baby ci kaloryfer nie zastąpi Seski.... nie chce mi sie troche po Ciebie jechac ale stawiasz wjazd haahahaha
Kędzior Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Kędzior, tyle razy ci mowilem ze baby ci kaloryfer nie zastąpi nie zawsze polegam na cudzych doświadczeniach
talib1990 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Kędzior, tyle razy ci mowilem ze baby ci kaloryfer nie zastąpi nie zawsze polegam na cudzych doświadczeniach tyle razy mówiłem, nie słuchaj Miszki :naughty:
Kędzior Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 tyle razy mówiłem, nie słuchaj Miszki :naughty: :polew: :polew: dobreeee
Seski Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Kędzior, tyle razy ci mowilem ze baby ci kaloryfer nie zastąpi Seski.... nie chce mi sie troche po Ciebie jechac ale stawiasz wjazd haahahaha co kurde nie chce ty już nie masz wyboru jak byś nie mógł trafić to dzwoń ja spadam na impreze:D:D
Kędzior Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 ja spadam na impreze:D:D czyli na spacer z psem :polew: [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 22:21_________________________________________________czas spac narka
krolu Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 ja też jutro do roboty... dojade później - trzymcie dla mnie miejsce...
akjam Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Co tam Kędzior Ci się przytrafiło? Ja miałem jechać na SCParty ale jakoś słaby jestem... :gwizdanie: gdzieś był jak cię nie było? :gwizdanie: Holidays... HR i BiH.
Rekomendowane odpowiedzi