Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, walada1987 napisał:

Stasiu kiedy znajdziesz chwilę żebym podjechał oblukac i dopytać dokładniej odnośnie twojego 1.8t i żebyś mnie przewiózł jak to lata

w ośce to może lata, u mnie nie

chociaż jak przewiozłem kilka osób, to stwierdzili, że to zapiradala :facepalm:

PS. Jest jeszcze jedna opcja - możemy pojeździć gdzieś po śniegu - pewnie byś nie chciał nigdy kulawego auta :decayed:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
5 minut temu, stanley napisał:

w ośce to może lata, u mnie nie

chociaż jak przewiozłem kilka osób, to stwierdzili, że to zapiradala :facepalm:

PS. Jest jeszcze jedna opcja - możemy pojeździć gdzieś po śniegu - pewnie byś nie chciał nigdy kulawego auta :decayed:

ale chciał bym osobiście zobaczyć jak to jest bo będę się przymierzał do kupna b7 a powiedziałem już nigdy więcej żadnego diesla mam jednego i nigdy więcej a teraz właśnie rozważam 1,8t lub 2.0 tfsi nie wiesz czy miszel ma coś ciekawego u siebie

Edytowane przez walada1987

Opublikowano

Jeśli myślisz o zwiększeniu mocy w 1.8T  to bym raczej wolał kupić fajne 2.0tfsi i zrobić program. Wychodzi gdzieś pewnie 250PS.

Żeby podobny wynik zrobić w 1.8T potrzeba od 5 do 8tyś pln. Nie liczę tutaj montażu LPG ( min 3tyś pln) 

Tak więc, dobrze to  przemyśl

Opublikowano
2 minuty temu, stanley napisał:

Jeśli myślisz o zwiększeniu mocy w 1.8T  to bym raczej wolał kupić fajne 2.0tfsi i zrobić program. Wychodzi gdzieś pewnie 250PS.

Żeby podobny wynik zrobić w 1.8T potrzeba od 5 do 8tyś pln. Nie liczę tutaj montażu LPG ( min 3tyś pln) 

Tak więc, dobrze to  przemyśl

lpg raczej nie będzie ale jak by porównać 2.0 tfsi Quatro a 1.8 t Quatro to które mniej awaryjne i tańsze w eksploatacji

Opublikowano
1 minutę temu, walada1987 napisał:

lpg raczej nie będzie ale jak by porównać 2.0 tfsi Quatro a 1.8 t Quatro to które mniej awaryjne i tańsze w eksploatacji

Droższe w eksploatacji jest 2.0 tfsi, nie dość że wciąga 12l PB i to nie przy pałowaniu, to na dodatek 1l oleju na 1000km:decayed:  ale można to poprawić poprzez wymianę tłoków z pierścieniami, licz się z tym że takie benzyny w Quattro spalą 10l PB przy normalnej jeździe, mi 1.8T wciągało 12l LPG, sporym plusem 1.8T jest możliwość montażu gazu i zrobił bym to bez zastanowienia, a minusem 1.8T jest właśnie moc, można samym programem podejść pod 200KM ALE to dalej nie jedzie, za to w 2.0TFSI masz to wyjściowo, po programie lekko 260KM ale wir w baku, Diesle nie są złe, ale nie kupuje sie padaki do której wiecznie trzeba wkładać.

Opublikowano
1 minutę temu, Pucek napisał:

Droższe w eksploatacji jest 2.0 tfsi, nie dość że wciąga 12l PB i to nie przy pałowaniu, to na dodatek 1l oleju na 1000km:decayed:  ale można to poprawić poprzez wymianę tłoków z pierścieniami, licz się z tym że takie benzyny w Quattro spalą 10l PB przy normalnej jeździe, mi 1.8T wciągało 12l LPG, sporym plusem 1.8T jest możliwość montażu gazu i zrobił bym to bez zastanowienia, a minusem 1.8T jest właśnie moc, można samym programem podejść pod 200KM ALE to dalej nie jedzie, za to w 2.0TFSI masz to wyjściowo, po programie lekko 260KM ale wir w baku, Diesle nie są złe, ale nie kupuje sie padaki do której wiecznie trzeba wkładać.

czyż byś miał coś na myśli :facepalm:

Opublikowano
1 minutę temu, walada1987 napisał:

czyż byś miał coś na myśli :facepalm:

Nie masz się co dziwić, masz stare auto w którym wszystko może paść, na dodatek z silnikiem specjalnej troski ;)

Opublikowano
Teraz, Pucek napisał:

Nie masz się co dziwić, masz stare auto w którym wszystko może paść, na dodatek z silnikiem specjalnej troski ;)

wiem dlatego puki jest w dobrej kondycji to niech zmieni właściciela i niech on się martwi a ja spokojnie przesiądę się na młodsze tylko  nie wiem jeszcze które bo i jedno i drugie ma swoje bolączki 1.8 t na plus że lpg na minus moc 2.0 na minus łykanie oleju i średnio z lpg ale za to już jest czym jechać ponoć serwis podobny jednego jak i drugiego więc nie wiem co zrobić ?

Opublikowano
12 minut temu, Pucek napisał:

nic dodać, nić ująć ;)

Opublikowano
12 minut temu, walada1987 napisał:

wiem dlatego puki jest w dobrej kondycji to niech zmieni właściciela i niech on się martwi a ja spokojnie przesiądę się na młodsze tylko  nie wiem jeszcze które bo i jedno i drugie ma swoje bolączki 1.8 t na plus że lpg na minus moc 2.0 na minus łykanie oleju i średnio z lpg ale za to już jest czym jechać ponoć serwis podobny jednego jak i drugiego więc nie wiem co zrobić ?

Jak Będziesz miał gotówkę w ręce to wtedy się martw, na razie to tylko gdybanie :wink:

https://mpmoto.otomoto.pl/

Obserwuj co ma Miszel :)

Opublikowano
3 minuty temu, Pucek napisał:

Jak Będziesz miał gotówkę w ręce to wtedy się martw, na razie to tylko gdybanie :wink:

https://mpmoto.otomoto.pl/

Obserwuj co ma Miszel :)

30k to ja mogę mieć od reki ale jak kupie padline to mi św. boże nie pomoże a stara mnie za***ie... a u miszela narazie nic ciekawego na str nie widziałem

Opublikowano
3 minuty temu, walada1987 napisał:

30k to ja mogę mieć od reki 

yebany :decayed:

Opublikowano

o ile miron się spisze to jest chwila momęt ale nie moge sobie pozwolić na wyebanie 30k i potem huy w d*pa kredyt na auto a na mechanika brak i ani auta ino dłóg dla tego sie was radzę co byście zrobili

Opublikowano

No moje zdanie znasz benzyna obrać to czerwone cudo i podpalic pod lasem [emoji5]

Opublikowano

do auta nigdy nie wejdziesz, nie wiadomo co się spierdzieli 

Teraz, diman napisał:

No moje zdanie znasz benzyna obrać to czerwone cudo i podpalic pod lasem emoji5.png

tyś jest dupny  :decayed:

Opublikowano
1 minutę temu, diman napisał:

No moje zdanie znasz benzyna obrać to czerwone cudo i podpalic pod lasem emoji5.png

diman szkoda lasu ... a na czerwone cudo jeszcze się jakiś młodziak napali i kupi może nie za tyle co bym chciał ale zawsze cza mieć jakis margines do negocjacji:wink:

3 minuty temu, stanley napisał:

do auta nigdy nie wejdziesz, nie wiadomo co się spierdzieli 

ja może i nie wejdę ale ty z horneth to tak to dacie rade :wink:

Opublikowano

Te 30k to na gotowo czy za same auto

Opublikowano
1 minutę temu, Tomi_81 napisał:

Te 30k to na gotowo czy za same auto

auto + opłaty rejstr. jak starczy na coś jeszcze to by było fajnie ale wiem że raczej mało realne za zadbany egzęplarz

Opublikowano

A ubezpieczenie plus podstawowy serwis

Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
5 minut temu, walada1987 napisał:

auto + opłaty rejstr. jak starczy na coś jeszcze to by było fajnie ale wiem że raczej mało realne za zadbany egzęplarz

to szukaj B6 ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.