stanley Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Afroo, co się stało w sobotę z wypadem na koło ? Czekaliśmy na Ciebie
afroo. Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Miałem Wam pisać pod wieczór bo wcześniej nie miałem do tego głowy ale już Miron zdążył się odezwać i machnąłem ręką. W każdym razie przepraszam za moją nieobecność i brak info, powody stricte rodzinne. Pecha mam na te klubowe wyjazdy. Z tego samego powodu nie udała się Bukowina i zimowe wyjazdy na deskę.
stanley Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Aha, trzeba było tylko zrobić krótki wpis na forum. Niestety, ani ja, ani Pajda nie mieliśmy do Ciebie nr tel
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Panowie czy dziś będzie jakiś spot bo pogoda do d*py
stanley Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 ja mógłbym na chwilę podjechać, pytanie czy ktoś dojedzie
afroo. Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Będę w Belgu to też mogę podjechać.
pajda Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 :eusathink:Panowie czy dziś będzie jakiś spot bo pogoda do d*py Będziesz? Ja mogę podjechać
afroo. Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Dzięki stanley. ucho zagajał i przepadł.
stanley Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Panowie, mój Ojciec wkrótce robi 60te urodziny. Jak zawsze, nie mam pomysłu na prezent. Budżet - powiedzmy do 500zł. Hobbystycznie nic nie zbiera, trochę jeździ na kole, na nartach i gra w siate. Ktoś coś ?
afroo. Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Może lot szybowcem czy coś w ten deseń.
diman Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Jak coś to mogę popytać skok ze spadochronu w tej cenie [emoji16]
stanley Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Znajomy lata szybowcem więc mógłbym to załatwić, skok na bank odpada
stanley Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Wydaje mi się, że Fater woli jednak stąpać po glebie
pajda Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 27 minut temu, stanley napisał: Wydaje mi się, że Fater woli jednak stąpać po glebie czyli skok w bok
Rekomendowane odpowiedzi