AdamsDH Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam, niestety nie mam mozliwosci podniesc autka lub smignac na kanal a pilnie potrzebuje schemat ukladu wydechowego lub zdjecia ukladu katalizatorow w Audi A4 2.5 TDI Quattro Moglby ktos z kolegow zrobic screena z ETKI lub posiada fotke poprostu. Bylbym bardzo wdzieczny. Pozdrawiam
Jaszczur87 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 nie wiem kolego czy o to Ci dokładnie chodziło, ale proszę:
AdamsDH Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2009 Kurcze niby o to ale u mnie jest inaczej :-) Sa dwa plaskie katalizatory :-) Idzie jedna rura nagle sie rozdwaja sa dwa katy i potem znowu w jedna sie laczy. Nie ma tekiej opcji w ETCE ? :-) pozdrawiam
aramis Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 A może coś takiego: http://partmaster.com.ua/?action=catalog_show&cat=audi&t_id=57952&id_pic=33745
AdamsDH Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2009 OOOOOOOO dokladnie to :-) Dzikei piekne
Rekomendowane odpowiedzi