michu93 0 Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Kuzyn musi wymienic linke w swojej a4 1995r . Pytanie, ile tej linki potrzeba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąski 2 Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 a w jaki sposób chce to zrobić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michu93 0 Posted July 1, 2009 Author Share Posted July 1, 2009 a jak to sie inaczej robi? nie wymienia sie linki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąski 2 Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 a jak to sie inaczej robi? nie wymienia sie linki? no z tego co wiem to samej linki nie kupisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
michu93 0 Posted July 1, 2009 Author Share Posted July 1, 2009 ostatnio znalazlem razem z tymi plastikami[br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 22:57_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item672836671_podnosnik_szyb_szyby_linka_vw_golf_toledo_a4.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąski 2 Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 ostatnio znalazlem razem z tymi plastikami[br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 22:57_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item672836671_podnosnik_szyb_szyby_linka_vw_golf_toledo_a4.html Oj w takim razie zgłupiałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRazny 5 Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 wymieniałem samą linkę u siebie (a raczej pomagałem przy wymianie) gdyż przysłano mi do B6 mechanizm na lewą stronę a potrzebowałem na prawą... zadziałało... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michu93 0 Posted July 2, 2009 Author Share Posted July 2, 2009 czyli mozna sama linke wymienic... tam pisze ze potrzeba ok 3-4 metry linki. Wiec jak nikt nie wie dokladniej to zamowie 4m. dzieki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąski 2 Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 czyli mozna sama linke wymienic... tam pisze ze potrzeba ok 3-4 metry linki. Wiec jak nikt nie wie dokladniej to zamowie 4m. dzieki za pomoc Wąski się nie zna UPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRazny 5 Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 czyli mozna sama linke wymienic... tam pisze ze potrzeba ok 3-4 metry linki. Wiec jak nikt nie wie dokladniej to zamowie 4m. dzieki za pomoc Wąski się nie zna UPS bez przesady... jeśli chodzi o linkę to zakończenie jej jest bliźniacze (oczywiście po modyfikacjach) do tego które jest w kostkach prądowych (takich zwykłych chińskich do łaczenia kabelków)... wiem bo kiedyś sobie skróciłem linkę i zarobiłem właśnie rozbierając kostkę... może znajdę zdjęcie to wkleję... dotyczy B6 oczywiście... PS: oczywiście skracanie linki w tym mechaniźmie to głupota... o czym przekonałem się 10minut po złożeniu wszystkiego do kupy muszą być zwoje bo inaczej się gubi przy wchodzeniu w ścieżki na kółku... no ale człowiek uczy się na błędach[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 15:16_________________________________________________>>TU<< masz link jak możesz sobie poradzić z zarobieniem nowej linki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OSA 0 Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Z DOROBIENIEM LINKI I ZŁOŻENIEM NIE MA PROBLEMU, PRACUJĘ W FIRMIE KTÓRA SIĘ ZAJMUJE NAPRAWĄ TAKICH PODNOŚNIKÓW KOSZTY NIE SĄ DUŻE A DO CIEBIE NALEŻY TYLKO WYJĘCIE MECHANIZMU NAJLEPIEJ Z CAŁĄ RAMĄ (BEZ SZYBY ALE Z SILNICZKIEM) BY NIE ZRYWAĆ NITÓW. MY WYMIENIAMY CAŁĄ LINKĘ PLUS TWORZYWA JEŚLI SĄ PĘKNIĘTE. CZAS OKOŁO GODZINY , MOŻNA TEŻ DO NAS WYSŁAĆ. ROBIMY WSZYSTKIE LINKI I DO KAŻDEGO SAMOCHODU. sorry za duże litery nie zauważyłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRazny 5 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 OSA... to walnij jakąś reklamę w odpowiednim dziale !!! linka to akurat taki temat że będziecie mieli sporo wysyłek (o ile opinia będzie dobra) bo można parę dni poczekać... no chyba że się uprzecie przy wysyłce z ramą to byłby problem... daj jeszcze info ile u mnie wymiana linki i podstawowych plasticzków kosztuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OSA 0 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 koszt przy wymianie linki to 75 pln plastiki to koszt 30 ,- + oczywiście koszt wysyłki ( około 20 ,- kurier ups ) jeśli chodzi o ramę to już zależy od ciebie czy chce ci się zrywać nity . można też zrobić w firmie (pod wa-wą) po wcześniejszym demontażu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts