szyMarek Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam. Od jakichś dwóch tygodni mam następujący problem. Podczas jazdy bez klimy wszystko jest tip top. Natomiast jak załączę klimę, to podczas zwiększania obrotów silnika zaczynam słyszeć narastające wycie. Podczas jady wygląda to tak, jakbym miał w samochodzie turbodoładowanie Myślicie, że może to być sprzęgło kompresora? :/
domelq Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 raczej na pewno sprężarka. Podjedź do speca póki jeszcze w ogóle działa. Powiedz jeszcze a jak z klimą, chłodzi bez zarzutów?
szyMarek Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 Tak, klima chodzi bez zarzutów, tzn CHŁODZI bez zarzutów Bo chodzi nieco dziwnie i głośno
mecenas61 Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam - czy zlokalizowałeś już usterke i naprawiłeś bo chyba mam ten sam problem . Pozdrawiam
szyMarek Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam - czy zlokalizowałeś już usterke i naprawiłeś bo chyba mam ten sam problem . Pozdrawiam Nie, jeszcze się za to nie zabrałem. Mam teraz łożysko w przednim kole i tylne amory do wymiany :/ Ale zajmę się tym pewnie w okolicach środy.lozysko sprezarki na wykonczeniuCzy można to w jakiś sensowny sposób wymienić? Tzn łożysko. Szukałem rysunków złożeniowych sprężarki ale nie mogę znaleźć.
wustyle Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam - czy zlokalizowałeś już usterke i naprawiłeś bo chyba mam ten sam problem . Pozdrawiam Nie, jeszcze się za to nie zabrałem. Mam teraz łożysko w przednim kole i tylne amory do wymiany :/ Ale zajmę się tym pewnie w okolicach środy.lozysko sprezarki na wykonczeniuCzy można to w jakiś sensowny sposób wymienić? Tzn łożysko. Szukałem rysunków złożeniowych sprężarki ale nie mogę znaleźć. jesli masz smykalke mechanika to pewno mozna ja swoja sprezarke oddadlem do serwisu klimatyzacji i w zeszlym roku naprawili mi to (jesli dobrze pamietam) za 250 zl
Rekomendowane odpowiedzi