Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Proszę o analizę logów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

przemik to na 100% czyszczenie turbo ? N75 i przepływa dobra ? wszystko inne ok? bo przy czyszczeniu widzę ze jest bardzo dużo pracy :D

pozdrawiam

Opublikowano

Wg mnie na 99,9% zaszlichcone turbo... Jeżeli dobrze pamiętam, prawidłowe działanie przepływomierza można stwierdzić dopiero jeżeli dynamika gazów będzie prawidłowa, zatem najpierw trzeba zająć się turbinką.

Opublikowano
  • Autor

Witam,

Panowie dałem se jeszcze jedną szanse, wykręciłem zaworem N75 i okazało się że jest pęknięty plastik, tzn ta rureczka na która nakłada się wężyk, najpierw myślałem ze to ja przy wyjmowaniu, więc się zdenerwowałem straszliwe, wziąłem się za sklejenie tego, udało się zamontowałem i wyjechałem żeby sprawdzić czy w ogolę będzie teraz "jechał' ku mojemu zdziwieniu auto szło jak burza. Potem skojarzyłem, że to najprawdopodobniej wina mojego dziadka który tydzień temu wymieniał mi rozrząd i przy robocie mógł nadłamać bo innego wytłumaczenia nie mam, samo by się nie złamało, póki co audik chodzi mam nadzieje ze klej nie puści.

dzięki panowie za pomoc !

Opublikowano

Witam,

Panowie dałem se jeszcze jedną szanse, wykręciłem zaworem N75 i okazało się że jest pęknięty plastik, tzn ta rureczka na która nakłada się wężyk, najpierw myślałem ze to ja przy wyjmowaniu, więc się zdenerwowałem straszliwe, wziąłem się za sklejenie tego, udało się zamontowałem i wyjechałem żeby sprawdzić czy w ogolę będzie teraz "jechał' ku mojemu zdziwieniu auto szło jak burza. Potem skojarzyłem, że to najprawdopodobniej wina mojego dziadka który tydzień temu wymieniał mi rozrząd i przy robocie mógł nadłamać bo innego wytłumaczenia nie mam, samo by się nie złamało, póki co audik chodzi mam nadzieje ze klej nie puści.

dzięki panowie za pomoc !

znam kilka aut z tak polepionym N75 i jezdza bez problemow ... moze Tobie tez sie uda ...

Opublikowano

No właśnie wyszło na N75 dlatego pisałem, żeby wcześniej zasysem sprawdzić ruch sztangi ;)