wagabunda Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Koledzy musiałem zdjąć osłonę bezpieczników i wypadł mi ten biały uchwyt do wyciągania bezpieczników, niestety nie mogę znaleźć miejsca gdzie go wsadzić co ja się naszukałem ;( i nie znalazłem, koledzy podpowiedzcie mi proszę gdzie to ma swoje miejsce, narazie położyłem na półce, ale tam może zginąć. Z góry dzięki za pomoc.
wagabunda Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 Spodziewam się, że jest ale gdzie???
domelq Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Tak się zastanawiam czy w ogóle jest jakiekolwiek miejsce na ten uchwyt
@vant Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Tak się zastanawiam czy w ogóle jest jakiekolwiek miejsce na ten uchwyt Pewnie że jest on wsuwany w tą obudowę bezpieczników co się ściąga.
Wihajster Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Tak się zastanawiam czy w ogóle jest jakiekolwiek miejsce na ten uchwyt Pewnie że jest on wsuwany w tą obudowę bezpieczników co się ściąga. :oklaski:
wojtekce Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 jest ale musiałbym iść do garażu sprawdzić
domelq Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Tak się zastanawiam czy w ogóle jest jakiekolwiek miejsce na ten uchwyt Pewnie że jest on wsuwany w tą obudowę bezpieczników co się ściąga. Patrz, pierdoła a człowiek nie zauważy dopóki nie ma do czynienia
wagabunda Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 hmmm też tak myślałem ale on tam nigdzie nie pasuje zróbcie jutro fotkę plisssssssss
CoLo Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Hehehe dobry temat Na obudowie masz nawet pokazany ten chwytak przy zaczepie
Rekomendowane odpowiedzi