rutkap Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 witam szukam logo audi OOOO na pokrywe silnika 1.9TDI rocznik 2004, poniewaz jak ostatnio umyli mi silnik to logo odpadło podczas jazdy i teraz łyso wygląda. Może te logo ma swój odzielny numer i mozna zamowic je w ASO?? za wszelką pomoc thx.
Daimos Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 chyba tylko poszukanie używanej pokrywy pozostaje
rutkap Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 no właśnie, używaną pokrywę też nie łatwo znaleźć, tyle jest rodzai.
domelq Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Szukaj całej pokrywy, najlepiej po symbolu silnika
rutkap Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 Szukaj całej pokrywy, najlepiej po symbolu silnika a może gdzieś takie znaczki można zakupić?? może ktoś podać jego wymiary, bo mi teraz trochę trudno zmierzyć jak go nie mam
R Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 rozwiązałes kolego ten problem?? również szukam emblematu do pokrywy silnika ale o takich wymiarach nigdzie nie mogę namierzyć
rutkap Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 rozwiązałes kolego ten problem?? również szukam emblematu do pokrywy silnika ale o takich wymiarach nigdzie nie mogę namierzyć niestety nie a kupować nowa pokrywę czy z allegro to bez sensu wydawać kasę
Nosfer Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Nie ma innej opcji. Pozostaje kupic jakiegos szrota i przelozyc znaczek. Pokryw jest multum.
Rekomendowane odpowiedzi