joho Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 witam wczoraj zauwazylem ze pedal gazu jakby byl troche wpadniety. Druga rzecz . biorac go reką do siebie mozna go przesunac z 4-8cm od pozycji wyjsciowej. Niestety nie wiem czy tak powinno byc w audi a4 b5 1.6 czy nie powinno. Samochod normalnie reaguje na docisniecie gazu, tylko lekkie wpadniecie. Zle mi sie jezdzi, bo jakos stope musze ukladac pod dziwnym kątem. Doradzcie, co to moze byc? bo jakby cos z linka, to pewnie w ogole by nie dzialal? Byc moze pedał sie ułamał, hm, ale martwi mnei to ze nie odbija do konca, a moze tak powinno byc? dzieki za pomoc, pozdrawiam mozecie chociaz powiedziec czy w a4 b5, pedał gazu powinen nie odbijac do konca, tzn, mozna go reka przesunac do siebie?
bialy986 Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Hej. Raczej powinien być naciągnięty.Moja linka od gazu tez miała luz ale po otwarciu maski troszke podkręciłem i juz nie ma takiego luzu.Poza tym jak jest luzna to i nie pojedziesz szybko:)
Rekomendowane odpowiedzi