Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Proszę o analizę grupy 11 log dynamiczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. Powiedzcie mi co dalej, bo turbo bylo czyszczone, bylo u cziptunera i zostalo ustawnione doladowanie na nowo, jednak dalej przeladowywuje, troche inaczej ale jednak.

http://www.wgraj.net/img.php?mode=full&file=40562

pozdrawiam i z gory dzieki.

Opublikowano

może zle poskładane :gwizdanie:...ja tam nie widze nowych ustawien jest standard

Opublikowano
  • Autor

to co moge dalej zrobic aby mozna bylo jechac na czipa wkoncu ? moze podmiana n75 ? jest sens ?

ze zle poskladane to chyba odpada, bo turbina byla rozbierana i skladana u tunera niedawno. pewnie by cos powiedzial.

Opublikowano

to co moge dalej zrobic aby mozna bylo jechac na czipa wkoncu ? moze podmiana n75 ? jest sens ?

ze zle poskladane to chyba odpada, bo turbina byla rozbierana i skladana u tunera niedawno. pewnie by cos powiedzial.

podmień N75 wypełnienie tego zaworu oscyluje w granicach 94 % a reakcji żadnej,ciśnienie cały czas rośnie

kto podłączał podciśnienia...

Opublikowano
  • Autor

mechanik, ma dobry warsztat, robi logi ma sprzet itd zna sie raczej na pewno, pozatym raz zakladal inny mechanik a ostatnio jak wysylalem turbo do tunera to drugi mechanik mi wyciagal i wkladal

PS dpdam ze turbo na gwarancji, wiec w ostatecznosci moge je oddac, ale czesto sie zdaza zeby turbina zle poskladana tak robila? myslalem ze za ciasno moze byc skrecona i za slabo dmuchac, hmmm a kupilem od turbo-bogdan, gdzies tu na forum go rekolamowano, mial dobre opinie...

Opublikowano

albo turbo albo zaworek ... metoda eliminacji ...

a moze sztanga rozregulowana ... skrec z dwa obroty i zobaz co sie bedzie dzialo ...

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie specjalnie wysylalem turbo do tunera zeby mi ustawili, kupie ten zaworek juz tyle sie emcze ze wydam te 150zl i zobacze ale kazdy mi mowi ze to na pewno nie zaworek... :confused4:

Opublikowano

bo to nie jest zaworek,albo sztanga albo turbina