Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Problem z navi BNS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam problem z obsluga navi BNS czyli w zegarach, jak jestem przykladowo 50 km od domu i zalacze navi by mnie doprowadzila do domu to facet mi mowi ze oblicza droge i czas i pokazuje ze do domu mam 285 km a pod czerwona strzalka widnieje caly czas napis OFF ROAD i na tym sie konczy nic wiecej sie nie dzieje.

O co chodzi ? prosze o pomoc

Dziekuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Hmmm masz mapę Polski? :decayed:

Opublikowano

Pewnie masz tylko mapę niemiec :P i nawigacja odczytuje, że stoisz w Polu :)

Opublikowano
  • Autor

mam mape polski i czech. Z opcji destination wybieram normalnie polskie lub czeskie miejscowosci wiec na pewno jest. Czy mozliwe aby cos sie stalo z GPS ? czy moze cos sie odlaczylo ? w opcji satelit pokazuje ze jest 0 z 8 tak jak by nie lapal sygnalu czy cos ? jak to moge sprawdzic, wczesniej bylo ok ;(

Opublikowano

A sprawdzales podłączenie anteny GPS ? Może coś się poluzowało ?

Opublikowano
  • Autor

hmm nie sprawdzalem, bo nie wiem gdzie to jest prosze o wskazowki

dziekuje :)

Opublikowano

hmm nie sprawdzalem, bo nie wiem gdzie to jest prosze o wskazowki

dziekuje :)

Z tego co widzę masz avanta, więc pewnie masz antenę GPS na dachu - zgadza się ? Jeśli tak to musisz sprawdzićdwa miejsca - 1 to podsufitka - po zdjęciu tylnej lampki sprawdz połączenia kabli - powienieneś mieć 3 - jeden od GPS (chyba niebieski), pozostałe są od telefonu i radia. Jeśli tam jest OK to musisz szukać problemu od drugiej strony - czyli zegarów, tu Ci nie pomogę bo sam mam RNS-E i tam wiem gdzie wchodzi antena. W Twoim przypadku nie mam pojęcia. Jesli jednak coś jest nie tak od strony anteny to problem rozwiązany, jeśli nie to mam nadziejęże któryśz kolegów Ci coś podpowie.

Opublikowano
  • Autor

dzieki, bede probowal :shocked:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 20:55_________________________________________________wlasnie probowalem i od strony anteny wszystko wydaje sie w porzadku tam przewody sa skrecone nakretka. wiec to musi byc cos innego lub od strony zegarow ale nie wiem w ktorym miejscu :)

pozdrawiam[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 21:20_________________________________________________czy wie ktos moze jak sie dostac do polaczenia anteny GPS od strony zegarow, albo co moze byc przyczyna procz tego niedzialajacej navi ?

Opublikowano

czy ktos podpowie gzie znaleść mape polski do audi navigation plus

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

sprobuj na www.torrenty.org, poza tym potrzebuje rozwiązania swojego problemu z niedzialajaca navi BNS prosze o pomoc !

[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 13:32_________________________________________________mam jeszcze pytanie , czy mechanik przy zmianie rozrzadu mogl cos w nawigacji uszkodzic lub rozlaczyc ? bo mniej wiecej od tego czasu nie dziala ale dokladnie nie wiem, pomocy![br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 23:38_________________________________________________wczoraj przeskanowalem wszystko vagiem i nic nie wykazalo ? wiec co to może być ?

pozdrawiam