NUTI 0 Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Jak w temacie szukałem ale nie znalazłem odpowiedzi, mój problem jest nastepujący, Navigacja DX oraz dźwięk w przednich głośnikach ale w tylnych drzwiach są głośniki jednak nie grają bo nie ma subwoofera z wzmacniaczem. I tu pytanie czy idzie uruchomić tylne głośniki w drzwiach bez wzmacniacza ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kod_m 0 Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 ja po podłączeniu niefabrycznego radyjka też miałem ten sam problem - brak dźwięku z tyłu. Pobawiłem się faderem w radyjku i po skierowaniu większej mocy na tył głośniki zaczynają grać może to pomoże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUTI 0 Posted July 23, 2009 Author Share Posted July 23, 2009 ja po podłączeniu niefabrycznego radyjka też miałem ten sam problem - brak dźwięku z tyłu. Pobawiłem się faderem w radyjku i po skierowaniu większej mocy na tył głośniki zaczynają grać może to pomoże. Nie pomogło i nie pomoże. Tutaj jest kwestia pominięcia wzmacniacza, tylko jak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubapisz 0 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Moim zdaniem wystarczy pociągnąć nowe kable od radia bezpośrednio pod głośnik, omijając w ten sposób wzmacniacz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaf 0 Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Tylko z tego co mi się wydaje radio ma wyjście tylko na przód. jeżeli ma na 4 kanały to tak jak kolega wyżej napisał, pociągnąć nowe kabelki Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol889 0 Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 to tam wogóle wzmacniacza z subem nie było? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUTI 0 Posted July 28, 2009 Author Share Posted July 28, 2009 to tam wogóle wzmacniacza z subem nie było? No właśnie nie Ale zrobiłem mały myk, na brązowej kostce zrobilem mostek tylnych z przednimi i tylne zagrały ale to nie jest wyjście Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaf 0 Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 ja CI mogę suba ze wzmacniaczem sprzedać, myślę że do ceny się dogadamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUTI 0 Posted July 29, 2009 Author Share Posted July 29, 2009 ja CI mogę suba ze wzmacniaczem sprzedać, myślę że do ceny się dogadamy Pisz na priva co i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts