Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALL] Białe wskazówki licznika w miejsce seryjnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka co myslicie o przełożeniu białych wskazówek np: z sharana do naszej A4 (takie troche psełdo s4 by było :) )

podeszły by wogóle??

686999088

Opublikowano

w s4 są grubsze i ładniejsze

te są brzydkie :decayed:

Opublikowano

Odpuść sobie, paskudztwo :thumbdown:

Opublikowano

Podzielam wypowiedz poprzednika :thumbdown: :thumbdown: mnie osobiście się nie podobają

Ale o gustach podobno się nie dyskutuje :)

pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

a czy ja powiedziałem że będe zakładał pytam czy podejdą! zresztą zamówiłem sobie busole z fisem niebawem będzie więc nie będe pruł piękności :wink4:

Opublikowano

a czy ja powiedziałem że będe zakładał pytam czy podejdą!

"siemka co myslicie o przełożeniu białych wskazówek np: z sharana do naszej A4" :wink4:

Opublikowano

Ja zawsze robilem odwrotnie... kombinowalem jak zrobic czerwone z bialych w poprzednich autkach a tu ludzie chca psuc to co daje urok tym zegarkom moim zdaniem.

Opublikowano

Ja zawsze robilem odwrotnie... kombinowalem jak zrobic czerwone z bialych w poprzednich autkach a tu ludzie chca psuc to co daje urok tym zegarkom moim zdaniem.

przeciez białe wskazówki wygladają lepiej przy czerwonym podświetleniu niz czerwone

Opublikowano

Białe z czerwonym- super sprawa. Jestem za. Więc jak je wymienic ktoś wie?

Opublikowano
  • Autor

a w s4 też byś tak zrobił :polew:

przeciez białe wskazówki wygladają lepiej przy czerwonym podświetleniu niz czerwone

takie i moje zdnie albo ewentualnie białe zegary a czerwone wskazówki, tak jak w IIgim lifcie

z wyjęciem i ewentualną zamianą wskazóewk to niejest problem, ale z tym czy podejdą te małe wskazówki od temperatury płynu chłodniczego i poziomu paliwa :wink4:

a i jeszcze jedna sprawa w starych licznikach światło na wskazówki podaje czerwona folia więc trzeba by kombinacji

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy w A4 B5 występował licznik z białym podświetleniem i czerwoną wskazówką?

Czy w modelu sprzed liftu byłoby możliwe podłączenie licznika po lifcie ?

Ewentualnie jaki jest inny sposób na białe podświetlenie?

Opublikowano

Czy w A4 B5 występował licznik z białym podświetleniem i czerwoną wskazówką?

Czy w modelu sprzed liftu byłoby możliwe podłączenie licznika po lifcie ?

Ewentualnie jaki jest inny sposób na białe podświetlenie?

Było. Wystarczy poszukać.

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_czerwone_zegary_wymiana_na_biale-t3801.0.html

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_smd_zmiana_koloru_podswietlenia_tablicy_rodzielczej-t77247.0.html

Opublikowano

a w s4 też byś tak zrobił :polew:

takie i moje zdnie albo ewentualnie białe zegary a czerwone wskazówki, tak jak w IIgim lifcie

z wyjęciem i ewentualną zamianą wskazóewk to niejest problem, ale z tym czy podejdą te małe wskazówki od temperatury płynu chłodniczego i poziomu paliwa :wink4:

a i jeszcze jedna sprawa w starych licznikach światło na wskazówki podaje czerwona folia więc trzeba by kombinacji

Nie, nie zrobilbym tak w S4... robilem tak w e-36 - nawiazanie do M i 323f BG, ladnie sie komponowaly z zielonym podswietleniem. O gustach sie nie dyskutuje ale mysle ze robilem to z glowa i wlasnie z gustem.

Co do zmiany w A4, ja bym nie zmienial... ale jeden lubi corke drugi woli matke ;)