Peres Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 W miniony poniedziałek zdałem upragnione prawko kat. B . I mam pytanie co mi może zrobić policja jak mnie złapie bez plastiku narazie na niego czekam.
Wihajster Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 W miniony poniedziałek zdałem upragnione prawko kat. B . I mam pytanie co mi może zrobić policja jak mnie złapie bez plastiku narazie na niego czekam. daruj sobie :gwizdanie:
ono Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Dostaniesz mandat za brak uprawnień 500 zł .
Wąski Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 W miniony poniedziałek zdałem upragnione prawko kat. B . I mam pytanie co mi może zrobić policja jak mnie złapie bez plastiku narazie na niego czekam. daruj sobie :gwizdanie: czekaj cierpliwie
antonio Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 lepiej poczekaj, za mandat który dostałbyś za jazdę bez uprawnień możesz mieć duuuużo paliwa
Peres Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Opublikowano 22 Lipca 2009 Chyba daruje sobie dalsze wypady z tym paliwem mnie przekonałeś.
Rekomendowane odpowiedzi