Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki zestaw grajacy do A4-96r?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WARTO - akurat tak sie składa, że tej utopii słuchalem również na steg'u fakt mniejszym bo qm 45.4 ale radził sobie z tym zestawem bardzo dobrze.. Ten zestawik ma potencjał !! Uważam, ze cena nie jest wygórowana ( być może jeszcze do malej negocjacji)

Opublikowano

Jeśli o radio chodzi to ja polecam Beckera Traffic Pro lub Indianapolis. Świetna jakość dzwięku , wyjscie na SUB i dodatkowo nawigacja. Nic dodać nic ująć niby niepozornie wygląda ale wszystko jest wysokiej klasy. Używam go już w 3 samochodzie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Bartass_1 jak tak gadasz to dzwonie do gościa, popytam. Masz jeszzcze jakieś pomysły jeśli chodzi o głośniki (od razu mówie, że takie coś jak JBL czy Infinity z góry odpada). :audi:

Opublikowano

Kwota jaka dysponuje kolega to 1500zł, wiec uważam , ze nie warto bawić się w HERTZa , w tej cenie jest duzo ciekawszych klocków

Nastepna propozycja do rozważenie : http://www.allegro.pl/item196978287_morel_tempo_6_nowy_model_gwarancja_fv.html

Opublikowano

Witam (miałem małą awarię neta), nad tymi "morelkami" też myslałem, dobra cena, jednak tochę za duża moc jak na mojego stega (6x75RMS), pojechałem do "fachmena", wykombinowaliśmy tak: 4xkick bass 16,5cm + 2 x tweeter słupik "http://allegro.pl/item198932389_dls_reference_r6a_hi_end_warszawa_od_ss.html" (przykładowa aukcja) + 2 kanały na mostek i sub w bagaż, jeszcze nie wiem jaki ale na pewno coś się dobierze. Montarz w poniedziałek (koszt ok 2500PLN :sad: bez sub-a). Mam nadzieję, że będzie się opłacało. Dzieki wszystkim za pomoc pozdro.

Bartass_1 Jeżeli chodzi o te "focale" powiem ci, że gość mnie zbyt nie przekonał, poza tym te głośniki leżą u niego od około roku... no i mówił, że wzmacniacz "75" jest trochę za słaby. :sad:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej.

A ja bym polecił zestaw głośników na przód JBL model P550C.

JBL to jedna z najbardziej prestiżowych firm.

Piter

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chlopaki te linki z allegro nie dzialaja. wiec podajcie jeszcze raz jakies zestawy .

Mam kolo 1000-1500zl na sprzet audio. Chce kupic jakies radio z mp3 , glosniki ani wzmacniacze nie musza byc super.

Uzywki tez wchodza w gre.