Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Problem z wykasowaniem inspekcji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem nowym użytkownikiem tego forum i mam pytanie, ciągle pokazuje mi się in1, znalazłem na forum sposób na kasowanie inspekcji przez vag-com ale gdy prubuje coś zmienić na kanale 6 to poprostu wyskakuje błąd, a kanału 8 wogle nie ma, próbowałem robić to programem vag-com 311.2 i nic, próbowałem również innymi wersjami, starszymi i to samo, drugi raz robiłem to programem vwtools 2.09 PL i także nic, nie wiem co już dalej robić, w najbliższym czasie miałem czyścic przepustnice, ale jednak zrezygnuje skoro nie będe mógł zrobić adaptacji. Pozdrawiam

Opublikowano

a masz pełna wersje vaga ?

Opublikowano
  • Autor

Pełna wersja z crackiem[br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 16:50_________________________________________________Chciałbym dodać ze każdym programem którym próbowałem zrobić to, to dalej nic nie da się zrobić z inspekcją

Opublikowano

A próbowls polskim vagiem 2,5 lub 4,9.Mam ten sam rocznik i tylko tymi programami da rade skasowac.

Opublikowano
  • Autor

mam vag pod port com, polska wersja 4.9 nie działa bo jest pod usb ;/ a innej nie moge znalezc, chyba już czas zainwestować w vag na usb

Opublikowano
  • Autor

tej wersji jeszcze nie miałem, ale w większości wersji programu nie mogłem zmienić kanału 6, a kanału 8 wogle nie było. Kupiłem niedawno vag na usb i czekam na przyjście, do tej pory miałem vag na port com kupiony kilka lat temu leżal bez użytku. Narazie mi sie nie spieszy więc poczekam troche na ten z usb, jak będzie wszystko działać to poinformuje was. :)

Inspekcja wykasowana Polskim Vagiem, prosto i szybko, ale przepustnicy nie będe ruszać bo wszystkie węże są sztywne i troche boje sie ruszać jej, za tydzień będe miec dodatkowe narzędzia i osobe do pomocy i wtedy przeczyszcze, falowanie obrotów pojawiło się dopiero kiedy silnik nagrzał sie do 90 stopni i balansowało na poziomie 900-1500 obrotów, a potem ustało, dla pewności sprawdzałem błędy dwoma vagami i nie było zadnych. :)